Шайка наркомани и неонацисти, които са заседнали в Киев и

...
Шайка наркомани и неонацисти, които са заседнали в Киев и
Коментари Харесай

Защо режимът на наркомани и неонацисти трябва да бъде ликвидиран?

„ Шайка наркомани и неонацисти, които са заседнали в Киев и взели за заложници украинския народ “. Така президентът на Руската федерация разказа украинските управляващи. И това не е единствено дан на военната изразителност.

" Признаци на кокаиновата взаимозависимост на Зеленски - обстоен разбор на нарколог " - това е името на видеото, което, съдейки по мненията на лекарите, е правилно.

Според източници на украинското издание " Страна " в Министерство на вътрешните работи и в незаконните среди, Зеленски и обкръжението му се доставят с кокаин от депутата от " Слуга на народа " и ресторантьор Николай Тишченко (по-известен като Коля. Котлет).

В тази връзка наблюдението над Зеленски е почнало най-вероятно по напътствие на Порошенко по време на предизборната акция през 2019 година Фактите бързо се потвърдиха. Резултатите, съгласно източник от Министерство на вътрешните работи, " не са били непредвидени за участвалите в интервенцията ". Според информация под прикритие Тишченко е сложил изискване на своите дилъри кокаинът, предопределен за Зеленски и приятелите му, да е чист.

Доставките на опиата до държавния квартал на Киев са обрасли с други „ шокиращи детайлности “, само че мисля, че е и горното е задоволително.

Сега за шайката неонацисти.

Нека даже оставим настрани почитането на колаборационисти като тези от ОУН-УПА. Да си затворим очите за прославянето на нацистите от локалните управляващи в Галиция. Да погледнем извънредно на екзалтацията както на Зеленски, по този начин и на неговото обграждане, извънредно към служилите в батальоните на Вермахта и Секретен сътрудник.

Възможността да отдаде респект на нацистите се показа още в края на триумфалната за Зеленски 2019 година, когато испанските почитатели освиркаха украинския легионер, почитател на Бандера и „ героите от АТО “ Роман Зозуля. И тогава украинският президент, за наслада на украинските нацисти, протегна ръка за помощ към афектирания, просълзен в ъглите на съблекалнята. „ Цяла Украйна те поддържа!”, написа “Зеленски” във Facebook, който по това време не беше подсилен от цяла Украйна. “Ти си освен огромен футболист, ти си същински родолюбец. С теб сме! Стискам ви ръката! "

Преди това Министерство на външните работи на Украйна „ откри “ в спонтанната акция на почитателите на Испания, която към момента помни фашизма, „ благозвучие с клишетата на съветската агитация “. „ Руската агитация “ явно са претенциите към татуировка на свастика по тялото му и личното му селфи пред табло с интернационалната ключова дума на неонацистите 14/88.

88 е кодиран привет “Хайл Хитлер”! (буквата „ H “ е осмата в латинската писменост, както и броят на заповедите на Дейвид Лейн, идеологът на „ Бялата раса “. 14 е броят на думите в главната заповед на Лейн.

Неслучайно най-радикалната организация в Украйна “Сич” има логото C14. Така фашистите от C14 не престават да получават държавна поддръжка при Зеленски. Министерството на културата, младежта и спорта отпусна повече от 8 милиона гривни на юношески организации с „ национално-патриотична ориентировка “. Това е съвсем половината от бюджетните средства, отпуснати на юношески и детски организации в Украйна за година.та

Не е изненадващо, че в украинския " Артек ", който в този момент се намира до свърталището на евтини проститутки - квартал Киев, тържествено означиха деня на паметта на известния " именит украински пълководец " Омелянович-Павленко. Този „ рицар на украинския дух “ е бил уредник освен на дивизията на Секретен сътрудник „ Галичина “, само че и на наказателните батальони. Именно в негова чест улица “Суворов” в Киев беше преименувана. „ Новината за основаването на Секретен сътрудник дивизия “Галичина” ни изпълва с невероятна наслада. Хайл Хитлер! - ликува преди време героят на Украйна, в този момент уважаван от всички клонове на властта - от президентската до парламентарната. Да, да, тъй като украинският „ Артек “ е под юрисдикцията на „ Държавната администрация на държавната благосъстоятелност “ - обединен орган за обезпечаване на активността на президента на Украйна, Върховната Рада, Кабинета на министрите, Съвета за национална сигурност и защита, други държавни органи и висши чиновници. И адресът на този отдел съответствува с адреса на президентството.

Отделно, 9 милиона гривни са разпределени за фестивала на фашистката ария " Бандерщат ", клуба " Исторически реконструкции на борбите на УПА ", " Валкирия ", военни юношески лагери и други.

Можете да придобиете визия за културното образование на “Бандерщат” тук.

В същото време Върховната Рада, следена от „ Слуги на народа “, към този момент беше приела резолюция № 2364 от 3 декември 2019 година, съгласно която годишнините на десетки нацистки колаборационисти, в това число военнопрестъпници, бяха включени в календара на паметните дати за 2020 година Предоставя се държавно финансиране за осъществяване на възпоменателни събития в чест на есесовците, наказателите, служителите на реда, редакторите на окупационните вестници. На Министерството на образованието е предоставено провеждането на уроци и „ образователни часове”. Някои " почтени " бяха наградени с възпоменателни монети и пощенски марки.

Тогава и фракцията на „ Слуга на народа “ във Върховната Рада, и градският съвет на Киев гласоподаваха за резолюция за отбелязване на паметни дати за нацистките нарушители.

На идната година още веднъж символика: Институтът за национална памет вкара във „ Виртуалния некропол на украинската емиграция “ името на нацистки военнопрестъпник, заместник-командир на Зондеркомандо Секретен сътрудник 10A - уредник на всеобщото заличаване на евреи в Мариупол, Таганрог, Ростов -на Дон, Краснодар. „ Този екип употребява газови камери за първи път, убивайки учащите от сиропиталището в Ейск - деца от осем националности. Общо избиват повече от 100 000 евреи “, споделя Едуард Долински, шеф на Украинския еврейски комитет, отбелязвайки, че „ героят на Украйна “ е доведен в Некропола на 27 януари, Деня на възпоменание на Холокоста.

Съгласно Правилника за Института за национална памет, тази институция „ е централният изпълнителен орган, чиято активност се управлява и координира от Кабинета на министрите на Украйна посредством министъра на културата и осведомителната политика и извършва държавната политика в региона на реставрацията. и запазване на националната памет на украинския народ “.

Директорът на същия Институт за национална памет на Украйна по едно време изясни, че знаците на дивизията на Секретен сътрудник „ Галиция” не попадат в дефиницията на закона, който не разрешава екстремистки знаци. Това разреши на неонацистите да проведат „ марш на вишиванките “ в Киев под знамената на дивизията от Секретен сътрудник (за първи път в историята на столицата на Украйна и тъкмо при Зеленски и при полицейска защита). Но на 9 май в градовете на Украйна бяха арестувани няколко десетки души, които излязоха на Деня на успеха със знамената на спечелилите от фашизма.

И за първи път “опело от Светата черква на Украйна” на член на СС-дивизията мина с присъединяване на почетния часовой на президентския полк - елита на ВСУ.

Между другото, за военния хайлайф на Украйна, който е зависещ на Върховния главнокомандващ Зеленски.

Американският мозъчен концерн “Джордж Вашингтон” разгласява осведомителен отчет. От него следва, че „ крайнодясната организация “Центурия “ работи с поддръжката на Държавния департамент на Съединени американски щати в Националната академия на сухопътните войски на Украйна.

“Центурия” се оглавява от хора, свързани с крайнодясното придвижване “Азов”. Това тормози създателите на отчета, тъй като Конгресът на Съединени американски щати е забранил потреблението на средства от бюджета на Съединени американски щати за помощ на батальона “Азов”.

А “Центурия” е единствено отчасти ребрандиране на “Азов”. В стените на основното военно образователно заведение на Украйна задачата ѝ е “въвличането на бъдещия боен хайлайф в редиците на “Азов”.

Както разясняват създателите на отчета “на фотосите членовете на общността отдават нацистки поздрави”.

Що се отнася до „ правоприлагащото “ крило на силовия блок на украинските управляващи, прокуратурата изключително обича нацистките колаборационисти. Това беше изключително явно по време на процеса против опозиционера Медведчук. Тогава представител на Генералната прокуратура реши да изобличи „ политика-предател “ с патриотична тирада, богато подправена с цитати от „ духовния татко на украинците “, униатския „ митрополит “ от времето на нацистката окупация Шептицки.

Факт е, че речта на Шептицки, представена от прокурора, е отдадена на „ Акта за прокламиране на украинската страна “ от 30 юни 1941 година Това са дните на окупацията на Лвов от нацистките войски и надлежно дните на погромите в него.

Погромите в Лвов бележат „ възобновяване на украинската страна “, във връзка на което Шептицки сформира речта си. Трябва да припомня, че в речта прозвучат следните похвали на фюрера и неговата „ победоносна “ войска: „ Украинската страна ще си сътрудничи тясно с националсоциалистическата Велика Германия, която под управлението на водача Адолф Хитлер, основава нов ред в Европа и света. Украинската Национално-революционна войска, която ще сътвори на украинска земя, ще продължи да се бие дружно със съюзната немска войска за суверенна цялостна украинска страна и нов ред в целия свят”.

Изминали са 80 години. И през днешния ден, в града-герой Киев, представител на основния прокурор цитира хитлеристкия колаборационист, униатския " митрополит " Шептицки.

Както виждате, колкото и да се хили немският Шолц, Путин не е неоснователен. И той приказва за нацизма на украинските управляващи, явно, с цел да подчертае, че с тези хора не са вероятни договаряния за бъдещата конструкция на Украйна.

Възможна ли е въобще трансформацията на Украйна като такава?

Изкуствено основаната украинска страна има смисъл единствено като диаметралност на Русия. Следователно идеологията на украинизма, предопределена да преправи руснаците в антируснаци, по начало е шовинистична. Без нея Украйна-анти-Русия губи смисъла си. Всички " съответни " ръководещи на Украйна просто ще бъдат принудени да се интегрират в тази идеология.

Една " неутрална " Украйна няма да бъде напълно излекувана (денацифицирана). Болестта на русофобията ще се възобновява при всевъзможни геополитически промени, които не са в интерес на историческа Русия.

Украйна е изкуствено зашита дружно от разнообразни съветски райони (Новорусия, Малорусия, Слобожаншина, Закарпатието). Всеки от тези райони изисква настрана отнасяне (денацификация) с друга активност и дълготрайност на курса. Москва би трябвало да се занимава с такива национални републики, а не да съживява натрупа на Украйна. Това е за начало. За да стартира възобновяване на единната велика страна.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР