Шарън Стоун и до днес остава едно от най-сексапилните момичета

...
Шарън Стоун и до днес остава едно от най-сексапилните момичета
Коментари Харесай

Перфектната форма на Шарън Стоун

Шарън Стоун и до през днешния ден остава едно от най-сексапилните девойки в Холивуд, което оставя без мирис мъжете, по този начин както и преди 25 години в “Първичен инстинкт ”.

Актрисата може да се похвали освен с най-голям коефициент на просветеност в Меката на киното (154), само че и с удивителна форма, която съумява да поддържа с лекост и на 59-годишна възраст.

 Перфектната форма на Шарън Стоун

Стоун е безапелационна, че придвижването е в основата на съвършената й визия. “ Обожавам тренировките и имам вяра, че те са ключът към положително здраве. И несъмнено, се храня здравословно “, разкрива звездата в новия брой на сп. Haute Living . “Всеки път, когато упражнявам, върша нещо друго. Танцувам, върша йога, плавам с децата, яхвам, разтъпквам се по плажа – обичам да се движа. Не отивам на някакви специфични класове, а просто върша, каквото ми пристигна ” , споделя Шарън. Именно по този метод тя съумява да резервира своята спортна мотивация.

 Перфектната форма на Шарън Стоун

В изданието тя театралничи с тоалети на Ungaro и Chiara Ferragni , в които изпъкват стегнатите й форми и стройна фигура. “Щастлива съм. Просто последвам сърцето си… любувам се на живота и имам вяра, че всеки ден има по някое знамение ” , изяснява актрисата и това си проличава от свежестта, която струи от лицето й.

Стоун е безапелационна, че хубостта й се държи единствено на качествена козметика и никаква пластика. “О, Боже! Та аз едвам имам време да се изкъпя! Ползвам страхотни кремове за лице и се пробвам да си обръсна краката, когато се сетя ”, майтапи се звездата.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР