Шапката, която изберете, разкрива каква жена сте Ах, тези шапки!

...
Шапката, която изберете, разкрива каква жена сте Ах, тези шапки!
Коментари Харесай

Шапката, която изберете, разкрива каква жена сте

Шапката, която изберете, разкрива каква жена сте

Ах, тези шапки! Шапката трансформира хората, прави ги едни, след това други. Следователно изборът на шапка може да опише доста за човек.

Изберете една шапка и прочетете какво значи това!

Шапка номер 1
Такава шапка носи очарователна, красива, общителна и тактична дама. Създава уют вкъщи и с нея в никакъв случай не е скучно. Тя има инфекциозен смях и е радостна природа, нормално обича дивите цветя, възхищава се на мощни мъже и е доста гостоприемна. Изящната й елементарност възхищава. Мъжкият блян за жена.

Шапка номер 2
Изключително самостоятелен темперамент, изобретателен, занимателен. Тя в никакъв случай няма да търси сътрудник в живота, тя преглежда мъжете като любопитен обект. Тя се усмихва на положителните думи. Тя почита качествените неща и качествените хора. Тя има собствен специфичен свят, от време на време пуска посетители, само че сама не кани никого.

Шапка номер 3
Умна, мощна, от време на време дебелоглав. Манипулативна и бизнес дама. Тя няма другари и близки, има бизнес сътрудници. Нейният свят е превъзходен – комфорт, уют и жанр. Тя чудесно схваща хората и ги чете като книга, отворена пред нея, знае по какъв начин да употребява преимуществата на дамата, само че рядко вижда някакъв смисъл в това. Тя е победител. Обожават я и се опасяват от нея. Младите девойки мечтаят да бъдат като нея. Дори мъжете завиждат за нейната бизнес прозорливост.

Шапка номер 4
Ерудирана – аристократка по кръв. Емоционална, влюбчива, любопитна, познава своята стойност и се обожава. Въпреки това, фамилията значи доста за нея. Тя познава всичките си родственици. Тя обича да клюкарства и схваща от изкуство. Тя има добър усет. Тя обожава новите места и не се доверява на нови хора. Предимно благородна. Тя умее да бъде другар, до момента в който не се разочарова. Тя обожава романи и интриги.

Шапка номер 5
Тайнствена, загадъчна, доста затворена. Тя е лишена от всевъзможни комплекси. Тя в никакъв случай няма да каже нещо неприятно за хората, просто не подава ръка. Много високо самочувствие. Перфекционистка. Тя работи доста интензивно върху себе си. По принцип тя е способна на сериозна и дълготрайна работа. Думата “трябва ” има приоритет пред “искам ”. Не понася капризните хора. Ако я поканите на разходка отвън астрала, тя ще се съгласи без съмнение.

Шапка номер 6
Това е самата пристрастеност, безконечната държанка и измамница. Тя обожава себе си. Обожава възприятията и чувствата. Тя обича скъпи и ярки неща. Тя не може да устои да се слее с тълпата. Тя се смее, когато се оплаква или укорява. Вярва, че живеем единствено един път и би трябвало да имаме време да вземем всичко от живота. Тя отглежда същите дъщери и синове. Тя знае по какъв начин да обича вечно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР