Шанхайският комплекс на Дисни изненадващо затвори врати, след като китайските

...
Шанхайският комплекс на Дисни изненадващо затвори врати, след като китайските
Коментари Харесай

Епидемия от COVID-19 хвана в капан посетители на Дисниленд

Шанхайският комплекс на " Дисни " изненадващо затвори порти , откакто китайските управляващи постановиха неочаквана обсада и хванаха в капан гостите, които нямат право да напущат, до момента в който не си създадат негативен тест за COVID-19 .

Китай е последната огромна стопанска система, която организира политика за нулеви резултати от ковид, като управляващите постановат незабавни забрани, всеобщи проби и продължителни карантини , с цел да потушат зараждащите огнища.

Но новите разновидности изпитват способността на локалните чиновници да потушават огнищата по-бързо, в сравнение с те могат да се разпространят. Затова огромна част от страната живее под непрекъснато изменяща се мозайка от забрани.

На посетителите на " Дисниленд " в Шанхай не се позволява да напущат " до момента в който тестванията на място не покажат негативен резултат ", съобщи градската администрация в онлайн известие.

То добави, че тези, които са посетили парка от четвъртък насам, би трябвало да получат три негативни теста за COVID-19 в границите на три поредни дни и " да заобикалят присъединяване в групови действия ".

Съобщението пристигна, откакто " Дисни " съобщи, че " краткотрайно затваря с неотложен резултат в сходство с условията за надзор на болесттите ".

Разширяващият се тематичен парк и курорт с повърхност 390 хектара (960 акра) включва " Шанхай Дисниленд ", " Диснитаун " и " Wishing Star Park " . По-рано курортът беше декларирал, че работи с понижен потенциал заради рестриктивните мерки.

" Ще уведомим гостите незабавно щом имаме доказана дата за обновяване на активността ", обявиха от Дисни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР