Шампионската лига си остава турнир, в който Ливърпул се представя

...
Шампионската лига си остава турнир, в който Ливърпул се представя
Коментари Харесай

Ливърпул - Наполи

Шампионската лига си остава шампионат, в който Ливърпул се показва сполучливо, макар че отборът продължава със слабото си показване в шампионата. В последните си два мача във Висшата лига мърсисайдци изгубиха от два от най-слабите тимове - Нотингам и Лийдс. В ШЛ обаче те са в серия от четири следващи победи. 

Отборът на Юрген Клоп приема летящия Наполи с някакви очаквания, че може да си върне за загубата в Неапол. За да приключи преди всичко в групата, Ливърпул би трябвало да завоюва с повече от три гола. И двата тима са си обезпечили присъединяване на осминафиналите, а отборът на Лучано Спалети няма загуба от април и е в серия от 13 следващи победи във всички шампионати.

Ибрахима Конате се завръща в отбора и е титуляр, а Джо Гомес отива на пейката. Анди Робъртсън получава отмора и е сменен от Костас Цимикас. Къртис Джоунс и Джеймс Милнър са част от халфовата линия, дружно с Фабиньо и Тиаго. Очаква се Джоунс да играе в по-предни позиции и да оказва помощ на офанзивата, която е в лицето на Салах и Фирмино. Титуляр за Наполи е Матео Политано, макар че е на един жълт картон от наказване. Пьотър Жиелински получава отмора и стартира на пейката, където са Джакомо Распадори и Джовани Симеоне.

ЛИВЪРПУЛ - НАПОЛИ

ЛИВЪРПУЛ: Алисон, Цимикас, Конате, Ван Дайк, Александър-Арнолд, Фабиньо, Милнър, Тиаго, Джоунс, Салах, Фирмино
НАПОЛИ: Мерет, Оливера, Ким, Йостигор, Ди Лоренцо, Ангиса, Лоботка, Ндембеле, Кварацхелия, Политано, Осимен

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР