Шампионката в многобоя Стилияна Николова спечели още два златни медала

...
Шампионката в многобоя Стилияна Николова спечели още два златни медала
Коментари Харесай

Стилияна Николова с още два златни медала

Шампионката в многобоя Стилияна Николова завоюва още два златни медала на финалите на обособените уреди при дамите на Държавното състезание по художествена гимнастика, категория " Елит ", което приключи в зала " София ".

Боряна Калейн и Ева Брезалиева прибавиха към оценките си в многобоя и по една купа на финалите. Трите националки ще показват България на Европейското състезание в Баку от 17 до 21 май.

Стилияна Николова от клуб Илиана игра доста мощно на топка и на бухалки. Възпитаничката на Валентина Иванова получи за осъществяването си с топка оценка от 36.450 точки, а за своите рок бухалки беше оценена с 35.650. Тя добави към златните медали и два бронзови - на обръч и на лента, където получи надлежно 35.475 и 30.650 точки след позволена неточност в последния край на лента.

Боряна Калейн от Левски Триадица, с треньор Марияна Памукова, показа страховит обръч и с оценка от 35.900 взе златото. Тя е втора на топка с 35.900 и трета на бухалки, откакто позволи грешки и има 32.100 точки.

Ева Брезалиева от клуб Левски Плюс изигра доста мощна лента, уредът, с който само ще показва страната на Европейското състезание в Баку и стана шампионка с 31.800 точки. Тя взе още сребърни медали на обръч и на бухалки, надлежно с оценки 35.850 и 34.100. Възпитаничката на Бранимира Маркова завоюва и бронз на топка с 34.150 точки.

Татяна Воложанина изигра красива, лирична лента, без неточности и се окичи със сребърното отличие с оценка от 31.650 точки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР