Шампионите в тежка категория в два различни спорта се захапаха

...
Шампионите в тежка категория в два различни спорта се захапаха
Коментари Харесай

Тайсън Фюри захапа Джон Джоунс

Шампионите в тежка категория в два разнообразни спорта се захапаха в обществените мрежи. Хегемонът при най-тежките в UFC Джон Джоунс и носителят на трофеи в четири разнообразни федерации в бокса Тайсън Фюри обмениха закани в Туитър, защото бяха включени в полемика за предполагаем дуел от не кого да е, а коментаторът на UFC Джо Роган.

В своя известен подкаст Роган съобщи, че в случай че Фюри и Джоунс бъдат заключени в стая и би трябвало да избере един, който ще оцелее, то това би бил ММА боецът. Тази прогноза не се понрави на Краля на ромите.

“Чух, че Роган приказва нещо за мен. Не съм отговарял на това малко, плешиво джудже. Чух го да споделя, че Джон Джоунс може да ме пребие, в случай че сме в една стая. Не мисля, че това е по този начин. Никой човек не може да се оправи с мен в подобен сюжет. Аз ще излезна то тази стая, каквото и да се случи.

Tyson Fury goes OFF on Joe Rogan
— Spinnin Backfist (@SpinninBackfist)

Джоунс не се забави с отговора си и хвърли ръкавицата към британеца.

“Хей, Тайсън. Изглежда, че Джо те засегна. Признавам, че няма кой да те победи на кръга, само че дано това не те кара да си мислиш, че ще бъде същото в клетката. Ако искаш да разберем какви са отговорите на твоите въпроси, просто позвъни на Дейна Уайт. Ще ти оказа помощ ”, написа Боунс, а по-късно се закани и да завърши борбата с Фюри още в първия рунд.

Тайсън Фюри и Джоунс към момента нямат планувани дуели. В последната си изява сред въжетата майсторът на бокса нокаутира Дерек Чисора. Джоунс се саморазправи с Сирил Ган за по-малко от две минути в последната си среща в клетката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР