Шампионите и Тейлър Суифт отиват на Супербоул Канзас Сити и

...
Шампионите и Тейлър Суифт отиват на Супербоул Канзас Сити и
Коментари Харесай

Сан Франциско срещу Канзас Сити - Супербол с дъх на отмъщение на 12 февруари във Вегас

Шампионите и Тейлър Суифт отиват на Супербоул
Канзас Сити и Сан Франциско ще спорят на Супербоул 58, откакто минаха през гладиаторски тествания във финалите на двете конференции на Националната футболна лига. Големият мач е на 12 февруари (понеделник) рано сутринта (около 1:30 ч след среднощ наше време) в Лас Вегас, а към този момент по традиция, у нас ще го предава MAX Sport 2 HD.

За да стигне до него първенецът от Канзас Сити мина през посещение на Балтимор, направил страховит сезон. Чийфс завоюваха със 17:7, като отбраната изцяло парира куотърбека на домакините Ламар Джаксън и офанзивата на Рейвънс.

Канзас Сити с треньора Анди Рийд, куотърбека Патрик Махоумс, водача на отбраната Крис Джоунс и тайд енда-легенда Травис Келси, е на четвърти Супербоул за пет години. Това е династия, която върви по пътя на онази в Ню Инглънд с Том Брейди от първите две десетилетия на новия век.

Канзас Сити би Сан Франциско през 2020-а на финала, по-късно загуби от ЛА Рамс за купата, а преди година още веднъж завоюва купата след победа над Филаделфия.

След мача Тейлър Суифт - суперзвездата в шоубизнеса, слезе на терена и разцелува гаджето си Келси, който игра популярно за триумфа. И тя ще е във Вегас, несъмнено - не изпуска мач на тима от месеци поради Травис.
 Снимка: Getty Images
В другия заключителен дуел в конференцията NFC Детройт водеше с 24:7 на терена на Сан Франциско, само че позволи поврат против тима, апетитен от месеци за най-силен в лигата и любимец за купата.

49-ките обърнаха до 34:31, както и преди седмица, когато отново изостанаха съществено против Грийн Бей, само че взеха успеха. Те ще са гладни за възмездие, откакто преди 4 години имаха отлични шансове на финала, само че бяха победени в тънки моменти, а и след някои противоречиви отсъждания от същия Канзас Сити.

И по този начин - неделя против понеделник, 11 против 12 февруари, към час и половина след среднощ: Канзас Сити - Сан Франциско, Супербоул 58 в американския футбол.

Предаването ще е на MAX Sport 2 HD.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР