Шампионите и медалистите на България от Европейското първенство по вдигане

...
Шампионите и медалистите на България от Европейското първенство по вдигане
Коментари Харесай

Европейските шампиони по вдигане на тежести се завърнаха в България

Шампионите и медалистите на България от Европейското състезание по повдигане на тежести в Тирана досега се прибраха през вчерашния ден и се зарадваха на топло посрещане на летище "София ". На максимален интерес се радваха златните медалисти Ангел Русев в категория до 55 кг и Иван Димов при 61-килограмовите, както и носителят на бронзов орден Габриел Маринов.

"Втора поредна купа, за мен беше много положително съревнование. Тренирах доста добре, желая да благодаря на Стефка Костадинова, която ми се обади и ме поздрави. Шефът на федерацията даже не ни поздрави, тъй че не знам какво да кажа. Г-н Колев постоянно е бил до нас и ни е подкрепял, само че в този момент беше там, а не пристигна въобще да приказва с нас. Все едно не ни познава и не можем да си разбираем такива дейности, не знам какво желае да реализира с това отношение ", сподели Русев пред репортерите.

“Имаше доста страсти, в действителност, по тази причина упражняваме толкоз време. Това ми беше дебют при мъжете, до момента единствено кадети и юноши. На 19 съм, само че към този момент се усещам като мъж. Много се зарадвах и за Ангел. Целите ни са медали от Световното за мъже”, добави Иван Димов, който завоюва златото в категория до 61 кг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР