Шампионът в Обиколката на Франция за 2018 година Герайнт Томас

...
Шампионът в Обиколката на Франция за 2018 година Герайнт Томас
Коментари Харесай

Несигурното бъдеще на Герайнт Томас

Шампионът в Обиколката на Франция за 2018 година Герайнт Томас съобщи, че не е напълно сигурен, че още веднъж ще кара в най-голямото колоездачно съревнование в света. 

В изявление за профилирания уебсайт Cycling News той съобщи, че няма какво повече да потвърждава и идната година може да бъде последната му спортна.

36-годишният Томас приключи трети в последното издание на " Тур дьо Франс ", което бе изцяло ненадейно за необятната колоездачна общественост след осъществявания с рухвания и травми сезон 2021.

" Трябва да седна и да премисля какво желая да върша. Следващата година може да бъде последната ми в колоезденето. Искам да ѝ се насладя оптимално ", сподели роденият в Уелс състезател.

" Не знам дали ще карам в Обиколата на Франция. Може би по-скоро в тази на Италия. Нищо обаче не е решено. Но не бих се противил на нещо друго. Когато завоюва " Тур дьо Франс ", бе хубаво да вземам участие през идната година, с цел да покажа, че триумфът ми не е бил инцидентен. Тази година също бе хубаво да вземам участие, тъй като доста хора мислеха, че съм завършил с колоезденето. Сега усещам, че няма какво повече да потвърждавам ", изясни състезателят на Инеос.

Той добави, че ще разиска бъдещето си със брачната половинка си. Договорът му с Инеос изтича в края на идващия сезон.

" Тя желае да продължа да се състезавам. Установихме се във Франция, нашият наследник учи тук. Щастливи сме от живота, който имаме. Въпросът е по какъв начин се усещам аз. Все още ми доставя наслаждение да упражнявам и да се състезавам, само че ми липсва и времето вкъщи ", приключи Томас.

In November Sa told me I’d finish on the podium at the Tour this year. I found it pretty hard to believe her. But hey, she’s usually right. This is for her and Macs for always believing, & for everyone’s support over the last month. There’s life in these legs yet. Vive Le Tour
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР