Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов се завърна

...
Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов се завърна
Коментари Харесай

Хабиб: Исках да затворя устата на този глупак

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов се завърна в родината си след грандиозното шоу в Лас Вегас и успеха над Конър Макгрегър, за който ще се приказва още дълго. Непобеденият дагестанец беше посрещнат от над 15 000 свои почитатели на стадион “Анжи Арена” в Каспийск.
Анжи Арена готовится встретить @TeamKhabib

До приезда Хабиба осталось към часа pic.twitter.com/yGg16zJJKJ
— ФК «Анжи» (@fc_anji) 8 октомври 2018 година Нурмагомедов излезе с шампионския пояс и придружаван от татко си. Хората по трибуните, най-вече деца и младежи, бурно го приветстваха, а след това започнаха да скандират “Хабиб!” и “Дагестан!”.
Хабиб взял слово. Тысячи людей вокруг. pic.twitter.com/lWOLifIZRb
— Sergey Rasulov (@still_alive89) 8 октомври 2018 година При появяването на 30-годишния войник, част от почитателите започнаха да прескачат огражденията. В един миг към 100 индивида стъпиха на терена, а Нурмагомедов съобщи с усмивка: “Вие сте доста, а аз съм сам”.
Хабиб Нурмагомедов: «Хотел заткнуть этого придурка - доказать разницу сред нашим и его народом»https://t.co/F5ZKGj8oFd
— Хабиб Нурмагомедов (@Khabib_news) 8 октомври 2018 година " Всеки ден се молех на Всевишния да съм здрав и да нямам травми, с цел да се състои мачът. Исках да затворя устата на този глупак и да му покажа каква е разликата сред нашия народ и неговия. Ние имаме велика история и нищо не може да ни спре. В последните години ни се струпаха доста тествания, само че се надявам, че съм ви донесъл най-малко малко наслада и съм оправдал упованията ви. Най-важното е да сме дружно и да останем сплотени ", съобщи първенецът.
Хабиб на Анжи Арене! pic.twitter.com/yNPoL9aMXS
— Sergey Rasulov (@still_alive89) 8 октомври 2018 година Дикторът на стадиона помоли почитателите да се върнат по местата си, а за същото прикани и бащата на Хабиб - Абдулманап Нурмагомедов.
Хабиб уезжает с Анжи Арены. Два перелёта и 17 часов в воздухе. Едет отдыхать. pic.twitter.com/tsZRGHSiup
— Sergey Rasulov (@still_alive89) 8 октомври 2018 година Медиите разясняват, че на процедура феновете на Нурмагомедов са копирали неговите дейности след края на багра с Макгрегър. Тогава първенецът прескочи осмоъгълника и налетя да бие човек от щаба на ирландеца. Постъпката му няма да остане без последици и той ще бъде осъден.
Орлы в клетке не сидят - Хабиб Нурмагомедов

Деееееееее))) pic.twitter.com/1u8w4Ppg6s
— Лев Сергеевич (@aooff_tiger) 8 октомври 2018 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР