Шампионът в категория перо на UFC Александър Волкановски за пореден

...
Шампионът в категория перо на UFC Александър Волкановски за пореден
Коментари Харесай

Волкановски размаза Макс Холоуей, защити титлата си

Шампионът в категория перо на UFC Александър Волкановски за следващ път сподели, че е е един от най-хубавите бойци на планената и отбрани купата си в UFC 276. Той надделя за трети път легендата Макс Холоуей. Това бе 12-а поредна победа за Волкановски в клетката, което е втората най-дълга настояща серия в UFC. Само Камару Устман е с по-дълга – 15.

И в петте рунда австралиецът бе извънреден и безусловно смаза противника си. Единствено във втория рунд Холоуей имаше преимущество. Въпреки това без никакво подозрение с единомислещо съдийско решение завоюва борбата и резервира колана. И тримата рефери отсъдиха 50:45 в интерес на Волкановски.

Австралиецът вкара 105 значими удара в противника, до момента в който Холоуей съумя да направи единствено 77 съществени попадения. Така първенецът към този момент има 23 следващи победи в кариерата си.

Следващият противник на Волкановски най-вероятно ще бъде спечелилият от срещата Брайън Ортега – Пиер Родригес. Възможно е и Джо Шемет да е идващият кандидат. Все още алтернатива е Волкановски да се качи в лека категория и там да опита да завоюва купата.

Волкановски победи за първи път Холоуей през 2019 с доста безапелационно показване. В реванша ирландецът имаше повече триумф и може би завоюва първите два рунда, като даже повали Волновски рано в багра. Мнозина към момента имат вяра, че Холоуей даже е заслужавал успеха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР