Шампионът по смесени бойни изкуства Конър Макгрегър прави своя актьорски

...
Шампионът по смесени бойни изкуства Конър Макгрегър прави своя актьорски
Коментари Харесай

Патрик Суейзи ме ритна в лицето и ми счупи окото, казва колегата от Road House

Шампионът по смесени бойни изкуства Конър Макгрегър прави своя актьорски дебют дружно с Джейк Джиленхал в огромен бюджетен римейк на класиката от 80-те Road House.

И въпреки всичко, до момента в който почитателите ще чакат присъдата от международната му премиера, индивидът, който изигра ролята на Конър в оригинала с починалия Патрик Суейзи, не прави никакви удари по отношение на това, което мисли. Всъщност Маршал Тийг е неотстъпчив: наследникът на Конър и Патрик Джейк Джиленхал няма късмет да победи техните емблематични подиуми на сборичкване – защото техните в действителност бяха същински. Точно като счупените кости, които си дадоха един на различен.

70-годишният деец от Военноморски сили на Съединени американски щати, трансформирал се в артист, сподели: „ Ако гледате кино лентата, ние не дърпаме ударите. „ Той ме ритна в окото и спука едната ми орбита с въртящ се ритник. Затова му счупих ребрата. Дънер, който счупих през ребрата му, не беше в сюжета, беше рекламиран. Просто го подвигнах и го ударих и той в действителност направи мимика и рухна. “

Оригиналната Road House...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР