Шампионът от Уимбълдън“ Новак Джокович ще трябва да пропусне принудително

...
Шампионът от Уимбълдън“ Новак Джокович ще трябва да пропусне принудително
Коментари Харесай

Не пуснаха упорито отказващия да се ваксинира Джокович на US Open

Шампионът от „ Уимбълдън “ Новак Джокович ще би трябвало да пропусне наложително Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис поради отхвърли си да бъде имунизиран против COVID-19. Това заяви самият сърбин с пост в обществените мрежи.

„ За страдание няма да мога да пътувам до Ню Йорк този път за US Open. Благодаря на всички за известията, изпълнени c обич и поддръжка към мене. Късмет на всички играчи! Аз ще остана в добра форма и положителен дух и ще чакам нова опция да се състезавам още веднъж. Ще се забележим скоро, тенис свят! “, написа Джокович в Туитър.

Продължава да не е ясно за какво Джокович настойчиво отхвърля да следва разпоредбите и да се имунизира, като избира вместо това, да пречи самичък на кариерата си.

Новак Джокович не е и част от листата за жребия. Сърбинът ще загуби 1200 точки в ранглистата поради това, че няма да може да отбрани финала от предходната година, което в допълнение ще го смъкне надолу в подреждането. Редно е да се означи обаче, че отговорен за това е самият сърбин, с отхвърли си да не бъде рисков за останалите играчи и екипите им, като се имунизира.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР