Вокалистът на британската група Фейтлес Макси Джаз почина на 65

...
Вокалистът на британската група Фейтлес Макси Джаз почина на 65
Коментари Харесай

I can’t get no sleep: Почина вокалистът на Фейтлес

Вокалистът на английската група Фейтлес Макси Джаз умря на 65 години.

Музикантът и диджей, чието същинско име беше Максуел Фрейзър, беше един от главните членове на групата дружно с Роло Армстронг и Систър Блис. Заедно те издадоха редица хитови части, измежду които „ Insomnia “, „ God is a DJ “ и „ We Come 1 “.

В изказване, споделено в профила в „ Инстаграм “ на артиста и подписано с „ Роло, Систър Блис и И-тайп бойс “, се споделя: „ С разрушено сърце оповестяваме, че Макси Джаз умря предходната нощ спокойно в съня си в своя дом в Южен Лондон “.

„ Той бе индивидът, който промени живота ни, даде личен смисъл и обръщение на музиката ни. Беше прелестен човек с време за всеки и мъдрост, която бе по едно и също време дълбока и налична. За нас беше чест и, несъмнено, същинско наслаждение да работим с него “, пишат сътрудниците му.

Фейтлес е основана през 1995 година Групата издава седем студийни албума, като последният, All Blessed, е от 2020 година „ Фейтлес “ имат и редица сборни албуми и са хедлайнери на някои от най-големите международни фестивали, в това число този в Гластънбъри през 2002 година Номинирани са за премията „ Брит “ за най-хубава английска денс група през 1999 година и 2002 година

Роденият в лондонския квартал Брикстън Джаз е фронтмен и на групата Maxi Jazz & The E-Type Boys. Той издава музика с групата Soul Food Cafe.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР