Шампионът на Германия Байерн Мюнхен посреща днес тима на Ред

...
Шампионът на Германия Байерн Мюнхен посреща днес тима на Ред
Коментари Харесай

Окриленият Лайпциг ще опита да наруши хегемонията на Байерн в Бундеслигата

Шампионът на Германия Байерн Мюнхен посреща през днешния ден отбора на Ред Бул Лайпциг в конфликт от 21-ия кръг в Първа Бундеслига. Баварците имат преднина от шест точки пред втория Борусия Дортмунд, само че в този момент се изправят против един от отборите в топ форма в немското състезание.
Лайпциг в серия от 3 следващи победи в Бундеслигата
Република България Лайпциг е в серия от три следващи победи в Бундеслигата - статистика, с която може да се похвали още само Борусия. Байерн завоюва последните си два мача, само че записва загуба от Борусия Мьонхенгладбах преди три кръга.

За днешния дуел efbet дава 1.45 коефициент за победа на Байерн, 5.60 за еднакъв и 6.60 за победа на Лайпциг.



Байерн не е губил от Лайпциг от 4 години
Лайпциг няма победа против Байерн от 2018-а насам, или в последните осем мача сред двата отбора във всички шампионати. Четири от тези мачове са приключили с триумф за баварците, до момента в който другите четири са приключили наедно. 

При последната си среща Байерн Мюнхен разгроми Лайпциг с 1:4. През актуалната акция отборът е с най-силната офанзива и отбрана в шампионата, като е отбелязал 65 гола в 20 мача (средно по над 3 гола на мач). efbet предлага 1.40 коефициент за над 2,5 гола в мача, а пазарът за това Байерн да вкара най-малко 3 гола в мача е със ставка 2.10.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР