Шампионът на България гостува тази вечер на сръбския гранд Цървена

...
Шампионът на България гостува тази вечер на сръбския гранд Цървена
Коментари Харесай

Лудогорец ще опита да превземе Белград за първа победа в Европа

Шампионът на България гостува довечера на сръбския гранд Цървена звезда в пети мач от груповата фаза на Лига Европа. Разградчани са в търсене на първа победа в групите, откакто взеха единствено една точка в предходните си четири мача и изгубиха съвсем всевъзможни очаквания за по-предно класиране.

бонус 200% за спорт в efbet " />
Българско присъединяване, балканско дерби и непредвидими конфликти в Лига Европа
По традиция след борбите в Шампионска лига идва ред на втория по мощ европейски клубен шампионат. Лига Европа обаче се разви в последните...

Задачата пред възпитаниците на Станислав Генчев обаче не е по никакъв начин лека, защото Цървена звезда играе добър футбол и има отлични шансове да се класира за елиминациите в . Класирането на Цървена звезда за 1/16-финалите минава през наложителна победа над Лудогорец - резултат, който би бил извънредно недопустим за упоритостите на българския гранд.



Първата среща сред Лудогорец и Цървена звезда в Разград приключи с най-малък триумф за сръбския отбор. Тогава попадение на Гелор Канга в средата на втората част реши срещата в интерес на Цървена звезда. Сега за " орлите " ще бъде още по-трудно да се опълчват, защото мачът ще се играе в Белград. Добрата вест за " зелените " е, че дуелът ще се състои пред празни трибуни поради наказване от УЕФА.
Злощастна вечер за БГ футбола - ЦСКА и Лудогорец попарени в Европа
ЦСКА ще съжалява доста за изпуснатия златен късмет за победа в Лига на конференциите, откакто " алените " профукаха куп положения...

прави оценка възможностите за победа на Цървена звезда с 1.41 коефициент. Равенството в мача е котирано на 5.10, а за победа на Лудогорец коефициентът е 8.50. И двата отбора не могат да се похвалят с изключително резултатна игра: Цървена звезда е отбелязал четири гола в четирите си мача, до момента в който Лудогорец е вкарал три попадения. " Орлите " са пуснали седем гола във вратата си, до момента в който техният противник - три. Коефициентът на за под 2,5 гола в мача е 2.10, а за над 2,5 - 1.85.

Любопитна статистика е, че в четирите си мача досега Цървена звезда не е вкарал или позволил гол през първите полувремена. Всички седем гола (четири маркирани и три допуснати) са паднали през вторите 45 минути. Залогът за това Цървена звезда да има по-резултатно второ полувреме е с коефициент 2.35.

бонус 200% за спорт в efbet " />

Още от рубриката " ТРЪПКАТА Е НАВСЯКЪДЕ ":
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР