Шампионът на Англия Манчестър Сити посреща днес тима на Брентфорд

...
Шампионът на Англия Манчестър Сити посреща днес тима на Брентфорд
Коментари Харесай

Пчелички искат да ужилят Манчестър Сити, Тотнъм атакува топ 4 срещу светци

Шампионът на Англия Манчестър Сити посреща през днешния ден отбора на Брентфорд в мач от 24-ия кръг във Висшата лига. " Гражданите " ще би трябвало да покажат, че са не запомнили издънката от предишния кръг, когато приключиха наедно против Саутхямптън и на процедура оставиха Ливърпул в борбата за купата.
Ще забележим ли нова неверна стъпка от Манчестър Сити във Висшата лига?
В края на предходната година Сити още веднъж игра с Брентфорд, като тогава завоюва с минималното 0:1 като посетител в отсрочен мач от шампионата. Сега " Пчеличките " са в серия от четири следващи загуби в шампионата. efbet предлага 1.12 коефициент за победа на Сити, 11.00 за еднакъв и 27.00 за победа на Брентфорд.



Саутхямптън на пътя на Тотнъм към топ 4
Двубоят сред Сити и Брентфорд е с начален час 21.45 българско време, а по същото време ще се играе и различен дуел от Висшата лига - този сред тимовете на Тотнъм и Саутхямптън. " Шпорите " имат отличен късмет да влязат в топ 4 на Висшата лига, само че за задачата би трябвало да победят " светците ", които в предния кръг взеха точка от първенеца.

За този дуел efbet предлага 1.65 коефициент за победа на Тотнъм, 4.30 за тъждество и 5.40 за победа на Саутхямптън. В последните пет мача между тях Тотнъм и Саутхямптън непроменяемо са си вкарали голове един на различен - общо 19 (почти по 4 гола приблизително на мач). efbet дава 1.80 коефициент за над 2,5 гола в мача и 1.90 за гол/гол.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР