Шампионът Лудогорец започва защитата на титлата си с визита на

...
Шампионът Лудогорец започва защитата на титлата си с визита на
Коментари Харесай

Лудогорец започва защитата на титлата с гостуване в София

Шампионът Лудогорец стартира отбраната на купата си с аудиенция на новака Септември. В първия кръг на efbet Лига “орлите ” гостуват в София на стадион “Васил Левски ” от 21:00 часа. Разградчани са окуражени да създадат добър старт към отбраната на следващата си купа, до момента в който домакините са надяват на позитивно начало при завръщането си в елита.

Лудогорец към този момент изигра първия си формален мач за сезона, като победи с 2:0 черногорския Сутиеска в първи мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. След по-малко от седмица е и реваншът в Черна гора, като не е изключено наставникът Анте Шимунджа да има едно мислено и да направи ротации спрямо мача преди няколко дни. Към момента в Лудогорец няма нови попълнения, а в това време в тима към този момент не са Вандерсон и Жордан Икоко.

Септември пък се раздели с главния си нападател - Марио Илиевски. Македонецът мина в унгарския вицешампион Кишварда. Нови попълнения пък са Илиян Миланов от Ботев (Враца), Мирза Делимеджац от Нови Пазар и Димитър Костадинов от Септември. Завръща се и Реди Каса, който бе чартърен в Царско село.

efbet - 1 кръг:

- ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

СЕПТЕМВРИ (4-2-3-1): ,,,, ; А. Тодоров, К. Колев;,, С. Александров; Каса
Старши треньор: С. Матич

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): ;,,, ; К. Гонсалвеш, А. Сантана;,, ; Сотириу
Старши треньор: А. Шимунджа

СЪДИЯ: Г. Кабаков
СТАДИОН: " Васил Левски "
НАЧАЛО: 21:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР