Шампионът Лудогорец приема Славия тази вечер от 20,30 часа в

...
Шампионът Лудогорец приема Славия тази вечер от 20,30 часа в
Коментари Харесай

Лудогорец приема Славия с мисъл за Марибор

Шампионът Лудогорец приема Славия довечера от 20,30 часа в дуел от седмия кръг на efbet Лигата. Разградчани ще преследват безапелационен триумф, който ще ги върне на върха в класирането и ще им вдъхне самочувствие преди реванша с Марибор в плейофа за влизане в групите на Лига Европа след 0:0 в Разград през седмицата. Двубоят в Словения е по-важният за “орлите”, само че това не значи, че днешният мач ще бъде недооценен или отписан.
Треньорът Стойчо Стоев няма проблеми със състава, само че се чака още веднъж да направи някои ротации с оглед идното посещение в Словения. Очаква се в отбрана да се завърнат Георги Терзиев и Жордан Икоко. Като титуляри най-вероятно ще започва Дяков и Чибота, които бяха на скамейката против Марибор, а на върха на офанзивата да застане Шверчок. Бразилецът Марселиньо, който навърши 35 години, е осъден поради аления картон против Черно море в предходния кръг и пропуща мача. В негово неявяване играта ще провежда Дан Битон.
В Славия идват в Разград с кадрови проблеми поради многото контузени - 7. Треньорът Златомир Загорчич ще заложи на ветерана Георги Петков на вратата. На върха на офанзивата ще работи Чунчуков, а в предни позиции ще бъдат още Галин Иванов и Йомов.
Белите ще се опитат да бъдат стегнати в отбрана и да изненадат домакините с контраатаки. Столичани демонстрират огромно своенравие в изявите си. До този миг те са са записали 2 победи, 2 загуби и 2 равенства, като са отбелязали и позволили по 10 гола и резервираха мрежата си суха само против Черно море във Варна.

Вероятни сформира:

Лудогорец: Ренан, Икоко, Терзиев, Григоре, Сисиньо, Горалски, Дяков, Чибота, Битон, Лукоки, Шверчок.

Славия: Г. Петков, Велковски, Гамаков, Виячки, Патев, Дюлгеров, Шоколаров, Г. Иванов, Узунов, Йомов, Чунчуков.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР