Шаловете са основна част от мъжкото облекло повече от две

...
Шаловете са основна част от мъжкото облекло повече от две
Коментари Харесай

Как да изберем модерен мъжки шал?

Шаловете са съществена част от мъжкото облекло повече от две хиляди години. Превърнали се в синоним на положителния жанр, те са есенция в дрешника на всеки класен мъж и незаместим асистент в студените дни. На пазара съществува необятно многообразие от модели, проектирани с нелеката задача да предложат по този начин търсеният резултат на комфорт и наблягане на характерността на своя собственик. Но по какъв начин да изберете идеалният мъжки шал, кои са най-актуалните материи и кои са най-препоръчителните цветове и шарки, подробни отговори сме събрали в редовете по-долу.

Как да изберем съвършения мъжки шал?

Както при всички аксесоари, вашият избор на шал е значително въпрос на персонален усет. Но има няколко неща, които си коства да имате поради, когато избирате идеалния модел:

Размерът има значение

Идеалният зимен мъжки шал може да бъде сред 16 и 30 см необятен и сред 140 и 178 см дълъг. Всяко по-късо издание ще ви сътвори ограничаване във връзка с това по какъв начин можете да го завържете, а всяко по-дълго, в случай че не сте извънредно високи, има риск да бъде прекомерно обемно или да наднича под подгъва на сакото ви.

Материя

Когато купувате мъжки шал, от изключителна значителност е да изберете модел направен от материя, която да резонира на сезона. Заложете на шал висококачествена материя като коприна, сатен, памук за лятото и кашмир или алпака за зимата.

Цвят

Цветът е толкоз персонално нещо. Ярките шалове, също като ярките вратовръзки, постоянно освежават визията и се открояват, само че в случай че търсите по-спокойна грациозност, нашият съвет е да играете на несъмнено и да се придържате към стилни, шикозни мъжествени цветове – като въглен, морско синьо и черно – които са в звук с останалите ви тоалети.

Шарки

Ярко обагрен шал със смели шарки дава опция да извършите изказване, или да преобразите въздържан тоалет, само че при положение, че не търсите характерен резултат, заложете на едноцветно издание.

Кои са най-препоръчителните цветове и шарки за мъжки шалове?

За господата, които носят семпли костюми или палта, шалът в ослепителен цвят може да внесе пъстър контрастност в стилизацията. Мъжките шалове с шарки са отлични за съвременен външен тип, като раираните модели също основават типичен акценти.

За публични събития стилните експерти поучават да заложите на типичен цветове като черно, тъмносиньо и сиво. Те не нарушават външния тип на костюма и елементарно се сливат с елегантните визии. Изберете един или два цвята за вашия шал и ги съчетайте или контрастирайте с останалата част от облеклото си.

Кои са най-актуалните модели мъжки шалове?

В търсене на най-актуалните мъжки шалове, в Answear.bg открихме, че разполагат с необятна гама от съвременни издания, които се отличават с изключителна функционалност и комфорт.

Едни от най-актуалните модели са ежедневните зимни шалове, направени най-вече от вълна, кашмир, алпака или полиестер и са предопределени за носене през студените зимни месеци. Те могат да бъдат с щампи или разнообразни шарки и постоянно са плетени и плътни на пипане.

Друг извънредно модерно вид са спортните шалове са направени от примес от материали и обезпечават много висока резистентност на вятър, сняг и температура. Много от тези шалове са кръгли и не е належащо да се увиват.

Бизнес ежедневните шалове също заемат челните позиции. Обикновено са много тънки, сходни на спортните шалове, постоянно включващи карета, пейсли или други геометрични щампи. Тези шалове са по-традиционни и са предопределени да се съчетават с бизнес или полуежедневно облекло.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР