Шалке 04 записа едва четвъртата си победа в Бундеслигата този

...
Шалке 04 записа едва четвъртата си победа в Бундеслигата този
Коментари Харесай

В Шалке 04 изгря звездата на нов нападател

Шалке 04 записа едвам четвъртата си победа в Бундеслигата този сезон, откакто отнесе Нюрнберг с 5:2 на “Фелтинс Арена”. Мачът ще се запомни с представянето на новия нападател на домакините Стивън Скрибски, който записа първи дуел като титуляр и вкара два гола и оказа помощ за още един.

Бившият състезател на Енерги (Котбус) откри в 26-ата минута след неточност на вратаря Кристиан Матениа. В 32-ата той се пребори след центриране и топката стигна до съотборника му Амин Арит, който повиши на 2:0. В 38-ата Федерико Паласиос върна Нюрнберг в конфликта с попадение за 1:2.

Шансовете на гостите най-малко за точка понижиха доста, откакто в 67-ата минута Роберт Бауер получи втори жълт картон и беше отхвърлен. Само три минути по-късно Гуидо Бургщалер насочи топката в мрежата за 3:1, само че мачът към момента не беше решен, тъй като в 78-ата Адам Зреляк отново редуцира изоставането на Нюрнберг.

Тогава обаче пристигна второто попадение на Скрибски за 4:2 в 84-ата минута, което дефинитивно пречупи противника. В добавеното време Бастиан Очипка фиксира крайното 5:2.

Schalke score 5 for the first time under Domenico Tedesco.#S04FCN pic.twitter.com/M85NrvltCR
— DW Sports (@dw_sports) November 24, 2018
Двата отбора са съседи в класирането, като са тъкмо над изпадащите.

В сряда “миньорите” гостуват на Порто в Шампионската лига, след което идват тежки конфликти с Хофенхайм и Борусия (Дортмунд). СТАТИСТИКА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Бундеслига 12 кръг, събота 24 ноември  Шалке 04 5:2краен резулат  Нюрнберг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР