Шакира публикува новогодишно послание в Instagram, в което се обърна

...
Шакира публикува новогодишно послание в Instagram, в което се обърна
Коментари Харесай

Шакира с прочувствено новогодишно послание

Шакира разгласява новогодишно обръщение в Instagram, в което се обърна към тези, които са претърпели изменничество от обичан човек. Очевидно певицата загатва за раздялата с Жерар Пике след 12-годишната им връзка: те се разделиха поради невярност на футболиста, написа vesti.bg.

" Въпреки че раните ни остават отворени през новата година, времето лекува. Ако някой е предал доверието ви, би трябвало да продължите да се доверявате на другите. Знайте цената си, в случай че се сблъскате с това. Помнете, че има повече положителни хора от нечестните. Нашите сълзи не са напразни, те овлажняват почвата, върху която пораства нашето бъдеще, те ни вършат по-човечни, с цел да можем да продължим да обичаме, даже страдайки от болежка. ”

Преди това Шакира пусна нова ария, която пее за нарцистичен мъж, който " постоянно е желал да бъде в светлината на прожекторите и не се е отдавал даже на половина " (на обичта): почитателите също взеха решение, че става въпрос за Пике.

Жерар Пике и Шакира се срещнаха на снимачната площадка на клипа към песента Waka Waka, която беше химн на международното състезание в Южна Африка. Двойката има двама сина: 9-годишният Милан и 7-годишният Саша.

Това лято беше обявено, че Пике има връзка с 23-годишната студентка Клара Чиа, която бе наел в своята компания за образуване на събития. Футболистът даже се появи с новата държанка обществено, макар че имаше с Шакира споръзумение да не показват обществено новите си връзки известно време след раздялата. Новината за новата държанка, съгласно слуховете, доста ядоса Шакира.

Измяната на Пике вбеси и феновете на Шакира, които даже освиркваха футболиста на един от мачовете. 

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР