Шакира е вероятен носител на наградата за видео авангард и

...
Шакира е вероятен носител на наградата за видео авангард и
Коментари Харесай

Спрягат Шакира за носител на наградата за видео авангард на MTV

Шакира е евентуален притежател на премията за видео авангард и изцяло творчество на Ем Ти Ви (MTV), заяви в. " Сън ". Церемонията по награждаването ще се състои през идващия месец.

46-годишната певица е в развой на диалози с шефовете на Ем Ти Ви за приемане на премията за видео авангард и изцяло творчество и вероятно съпътстващо музикално шоу на церемонията на премиите на Ем Ти Ви, която ще се състои на 12 септември в Ню Джърси.

Това би било огромен триумф за Шакира - тя ще отпразнува цялостната си кариера досега и ще подчертае смисъла си за международната музика. Ако получи премията, Шакира ще изпее някои от огромните си шлагери като " Hips Don`t Lie " и " Wherever " на церемонията. 

Според източници на медията договорката сред певицата и малкия екран не е финализирана, написа Българска телеграфна агенция. 

Дори в случай че не получи тази съответна премия, певицата няма да си тръгне от церемонията с празни ръце. Шакира е номинирана за най-хубав латино шлагер за парчето " Acrostico ", а взаимната ария с Карол Джи " TQG " е номинирана за най-хубаво съдействие

Шакира ще се бори и за премията за реализатор на годината. Освен нея номинирани в влиятелната категория са още Бионсе, Доджа Кет, Карол, Ники Минаж, Тейлър Суифт. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР