Шахта за дъждовна вода незнайно как пламна до бензиностанцията, в

...
Шахта за дъждовна вода незнайно как пламна до бензиностанцията, в
Коментари Харесай

Мистериозен инцидент до бензиностанция шашна габровци...

Шахта за дъждовна вода неизвестно по какъв начин пламна до бензиностанцията, в региона на Дома на хумора и сатирата в Габрово, оповестява gabrovonews.bg.

Пламъците обгърнаха пътното оборудване, намиращо се на ул. “Брянска “, от страната на Митническото бюро в града, малко преди 12.00 часа през днешния ден, 15 август, сигнализира до редакцията на „ Габрово Нюз “ четец на медията, изпратил ни фотоси.



По думите му бързо откакто подал сигнал за зародилата спешна обстановка на незабавния телефон 112, на мястото на случая незабавно се отзовал екип на пожарната. Огнеборците съумели незабавно да овладеят рисковата обстановка и да изгасят горящата шахта.

След потушаването на огъня, екипът от пожарникари отворил оборудването, отвеждащо дъждовната вода, с цел да потърсят аргументите за потегляне на пламъците.



Според работещи в региона жители миризма на газ не е усетена. Във въздуха се долавя аромат на изгоряла пластмаса, евентуално от стопената от огъня ПВЦ-тръба на оборудването. По думите на създателя на сигнала до нас дъждовната шахта е била сменена при реализацията на огромния план за Водния цикъл на Габрово, а на метри от нея чиновници на „ Топлофикация “ – Габрово постоянно разкопават мястото, с цел да отстранят повреди. Разследват се всички версии. Очаквайте още детайлности на по-късен стадий.

Източник: blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР