Шабла. Учебни стрелби в района на Шабла ще се проведат

...
Шабла. Учебни стрелби в района на Шабла ще се проведат
Коментари Харесай

Учебни стрелби в района на Шабла ще се проведат в периода 8 - 11 септември

Шабла. Учебни стрелби в региона на Шабла ще се проведат в интервала 8 - 11 септември, оповестиха от пресцентъра на Областна администрация – Добрич .

Във връзка с провеждането на бойни стрелби с формирования от Въоръжените сили на Република България на Зенитен полигон на Военновъздушни сили „ Шабла “ и прилежащата акватория на Черно море, в интервала от 8 септември до 11 септември 2021 година (резервен ден 12.09.2021 г.), и с оглед недопускане на произшествия, жителите би трябвало да лимитират пребиваването си в региона на стрелбите. Участъците от въздушното и морското пространство, намиращи се сред нос Карталборун, нос Калиакра и линията, отстояща на 100 км от бреговата линия, както и пространството над тях на височина до 40 км, се афишират за „ краткотрайно рискови “ от 8.00 ч. на 8.09.2021 година до 20.00 ч. на 11.09.2021 година

През посочения интервал над обитаемоте места източно от град Добрич ще се правят полети с военни самолети и вертолети, някои от които на дребни височини. С цел недопускане на произшествия, би трябвало всички жители да лимитират придвижването си в региона за времето на стрелбите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР