Сградата на Административния съд, която се намира в сърцето на

...
Сградата на Административния съд, която се намира в сърцето на
Коментари Харесай

От читателите: Няма ли кой да измие храма на Темида

Сградата на Административния съд, която се намира в сърцето на града - на кръстовището сред улиците „ Иван Вазов “ и “Кръстьо Пастухов “ е потънала в прахуляк след сахарските дъждове, които от време на време обливат Пловдив. За това алармираха читатели в сигнал до „ Марица “.

„ Не може такава представителна постройка да тъне в нечистотия. Дано някой се сети, че времето за пролетното разчистване от дълго време отмина “, разясняват пловдивчани.

Проверка сподели, че стъклената част на зданието, където се намират правосъдните зали, в действителност е потънала в прахуляк от тавана до партера. Мястото постоянно се употребява от учениците от прилежащото СУ „ Св. Патриарх Евтимий “, които се крият по ъглите и пушат цигари надалеч от погледите на учителите си. Гимназистите са употребявали мръсните стъкла за платно, което са нашарили с вулгарни надписи.

Лошо усещане вършат също българското и европейското знаме, които се веят пред постройката на съда. Бялото на трибагреника от дълго време е в няколко нюанса сиво, а флагът на Европейски Съюз е мощно избледнял от слънцето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР