Сезонните промени, особено есента, носят със себе си не само

...
Сезонните промени, особено есента, носят със себе си не само
Коментари Харесай

Защо есента е период на изпитание за любовта

Сезонните промени, изключително есента, носят със себе си освен прелестни пейзажи и уют, само че и характерни провокации за връзките. "

Охлаждане на Еемоциите:
С този сезон идва и последователното изстудяване на температурата, само че постоянно и на прочувствената фамилиарност. Определени връзки може да изпитат отдалечаване, като резултат от по-малко общи моменти и по-трудните атмосферни условия.

Рутината като източник на спорове:
Смяната на сезоните може да доведат до смяна в рутината. Партньорите може да се залисат в нормалните есенни задания, което води до вероятно да докара до спорове.

Сезонна меланхолия:
За някои хора, есента провокира сезонна меланхолия, която може да засегне и връзките. Способността да се оправяме с тъмните и студени дни може да окаже въздействие върху настроението и връзката.

Стрес от празниците:
Есента е интервал на празници, само че и от стрес. Подготовката за празниците и фамилните сбирки могат да донесат спомагателен стрес и да въздействат на спокойствието на връзките.

Време за промени:
Въпреки провокациите, есента може да бъде и време з вътрешни промени. Нека връзките бъдат като дървета, които претърпяват промени, само че още веднъж разцъфтяват по-късно.

Като цяло, макар компликациите, есента може да бъде трогателен интервал, който въодушевява напредък и нови способи за подсилване на любовта. Партньорите би трябвало да бъдат деликатни към потребностите един на различен, да се изслушват и дружно да преодолеят сезонните провокации. Сезонните промени постоянно носят своите провокации, само че и благоприятни условия за напредък и доближаване. В есента, когато природата се готви за зимата, дано и връзките да се приготвят за нови провокации и нови способи за любов и взаимопризнание.

Така че, вместо да се съсредотачим върху изгубването на любовта, дано гледаме есента като опция за взаимно превъзмогване на компликациите. Листата могат да падат, само че всяко едно от тях е част от по-голямото благосъстояние на опита на връзките ни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР