Сезонът в НБА беше прекъснат до второ нареждане, след като

...
Сезонът в НБА беше прекъснат до второ нареждане, след като
Коментари Харесай

НБА спря сезона заради положителен тест за COVID-19

Сезонът в НБА беше пресечен до " второ разпореждане ", откакто френският баскетболист на " Юта Джаз " Руди Гобер даде позитивна проба за ковид.

" След изиграването на дуелите от тазвечершната стратегия НБА стопира всички мачове до второ разпореждане - разгласи лигата в публично известие, публикувано малко след 21:30 ч. източноамериканско време нощес (4:30 ч. наше време тази сутрин). - През това време НБА ще дефинира идващите стъпки за продължение напред в изискванията на пандемия от ковид. "

Новината за позитивния тест на Гобер докара до отсрочване на мача сред " Оклахома Сити " и " Юта " минути преди началото му. Очаква се управлението на НБА да разиска идващите дейности след конферентен диалог сред членовете на управителния ръб, плануван за 12:30 ч. източноамериканско време през днешния ден (19:30 ч. наше време).

ESPN разкри, че Руди Гобер изобщо не е бил позволен в зала " Чесапийк Енърджи Арина " в Оклахома Сити в сряда, само че е бил в града и е имал подготвеност да играе при отрицателен резултат за COVID-19. Играчите на двата отбора са били на паркета и са загрявали, когато са били известени, че би трябвало да се приберат в съблекалните.

Половин час по-късно на почитателите по трибуните е било обявено по уредбата, че мачът се отсрочва " заради непредвидени условия ". На баскетболистите на " гръмотевиците " е било разрешено да изоставен залата, само че състезателите на " джазмените " към момента са там. Според разнообразни източници тимът първо би трябвало да координира маршрута си със здравните организации на Оклахома Сити и Солт Лейк Сити, преди да поеме по противоположния път към Юта.

От НБА са предложили на играчите от отборите, които са играли против " Юта Джаз " през последните 10 дни, да се слагат под доброволна карантина. Това са тимовете на " Кливланд Кавалиърс ", " Ню Йорк Никс ", " Бостън Селтикс ", " Детройт Пистънс " и " Торонто Раптърс ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР