Сезонът на модните седмици е към края си, но докато

...
Сезонът на модните седмици е към края си, но докато
Коментари Харесай

Най-красивите тоалети на Green Carpet Fashion Awards

Сезонът на стилните седмици е към края си, само че до момента в който дизайнерите нетърпеливо демонстрират какво ще носим напролет на 2020 година, из столиците се случват и други блестящи и също толкоз значими събития.

Едно от тях закри, а точно – Green Carpet Fashion Awards , с чиято гала се отбелязва ангажираността на стилната промишленост към устойчивото развиване, измененията в климата и отговорността към природата. По време на блестящата вечер в спектакъл La Scala бяха наградени тези членове на общността, които от ден на ден прегръщат концепцията за рециклирани материали, концепцията за zero waste, и всички нововъведения, които имат цел да понижат нездравословните излъчвания в околната среда.

Италианците несъмнено знаят по какъв начин да накарат една идея да наподобява още по-бляскава, което я прави и по-лесна за разпространение, а за това не по-малко способстваха и звездите, които минаха по зеления килим, който, несъмнено, бе направен напълно от рециклирани материали.

Основани от Националната камара за мода на Италия, Green Carpet Fashion Awards се организират за трета поредна година, а тази в ролята на домакини бяха моделите Джон Картаярена и Адут Акеч, която бе ослепителна в рокля на Филмовият продуцент Джиневра Елкан завоюва премията за визионер, която й бе връчена от Франсоа Пино. Изпълнителният шеф на Kering, който стои зад Модния пакт, основан от френския президент  и неотдавна показан на срещата на Г7, в който се включиха 32 фешън компании.

„ Трябва да работим дружно, да подхващаме съответни дейности. Нека се присъединим към Модния пакт и да създадем модата чиста и велика още веднъж “, прикани Пино от сцената на GCFA.



Няма по какъв начин измежду наградените да не бъде и, пионерът в етичната мода, и то във време, когато концепцията за резистентност напълно не беше придобила тази публичност. „ Отгледана съм като вегетарианка от двама обществено осъзнати родители “, показа дизайнерката, която прикани стилната общественост да споделя повече опит по тематиката.

„ Устойчивостта през днешния ден е като световен уъркшоп и един непрестанен развой, който се движи от проби и неточности. Окончателното решение още не е пристигнало, по тази причина допустимо най-вече хора би трябвало да се включат в този спор. “



Кулминацията на вечерта настъпи, когато харизматичната и неуморима, която неотдавна означи своя 85-годишен празник, излезе на сцената, с цел да връчи специфична премия на дизайнера Валентино Гаравани, който одобри признанието с извънредно неспокойствие.

В галерията можете да видите красивите тоалети на част гостите по време на церемонията.
 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР