Сезонът на любовта и флиртовете е вече към края си,

...
Сезонът на любовта и флиртовете е вече към края си,
Коментари Харесай

Рестартирайте любовния живот с подходяща храна

Сезонът на любовта и флиртовете е към този момент към края си, а това непроменяемо се усеща и в любовния живот на множеството от нас.

За да сме здрави и да се усещаме добре, би трябвало да се постараем да вдигнем градуса на тръпката и през студените месеци. Ето кои са храните, които ще провокират най-силно предпочитание у двамата с колегата ви:

Аспержи
Много богат източник на фолиева киселина, която е значима за половата функционалност при мъжете.

Люти чушки
Те подтикват освен вкусовите ти луковици. Капсацинът в тях усилва температурата на тялото, повдига либидото и положителното въодушевление.

Чесън
Той усъвършенства циркулацията на кръвта в тялото, а това е доста значимо за положителния секс. Миризмата на чесъна надали ще ти подейства възбуждащо, само че може да пробваш да я неутрализираш с копър.

 f7f9bc1f41073b5807e2116dac976661

Целина
Стъблата й са цялостни с феромони. Когато мъжът дъвче целина, тялото му изпраща ароматни сигнали, които притеглят дамите.

Яйца
Те са значими за половото здраве като добър източник на L-arginine – аминокиселината, която оказва помощ да се излекува еректилната дисфункция. А витамин B12, който се съдържа в яйцата е значим за производството на серотонин. Този хормон въздейства добре на либидото.

Джинджифил

Коренът е прочут като натурално средство за лечение на гадене, само че от епохи се употребява и за увеличение на потока от кръв към ерогенните зони.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР