Сейнт Луис Кардиналс записа шеста поредна победа в МЛБ, надигравайки

...
Сейнт Луис Кардиналс записа шеста поредна победа в МЛБ, надигравайки
Коментари Харесай

Сейнт Луис лети високо в Централната дивизия

Сейнт Луис Кардиналс записа шеста поредна победа в МЛБ, надигравайки Аризона Дайъмъндбекс с 9:7 като посетител във Финикс. Така водачът в Централната дивизия на Националната лига усили задатъка си на върха на три мача и половина пред Милуоки Бруърс. До края на постоянния сезон " чинките " имат да изиграят още пет мача, а " пивоварите " – шест.

Двубоят на ст. " Чейс Фийлд " тази нощ беше по-специален за първия бейзмен на Сейнт Луис Пол Голдшмит. За 32-годишния инфилдер това беше първо завръщане в Аризона, където прекара първите осем сезона от кариерата си (2011-2018). Затова и от клуба бяха подготвили прочувствено видео за своята някогашна звезда, а почитателите го посрещнаха с аплодисменти на крайници.



След като благодари за уважението, Голди удари двоен хоумрън за новия си тим и приключи 2 от 4 с 2 RBI и 3 маркирани точки за успеха на гостите. Хоумрън с 2 точки за Кардиналс изстреля и Ядиер Молина, а загубата публично изхвърли Дайъмъндбекс от битката за " уайлд кард " за плейофите.

" Всичко е такова, каквото го усещаш. За мен това беше просто още един мач – разяснява философски Голдшмит. – Признателен съм на всички почитатели, които бяха на стадиона довечера, за аплодисментите, за овациите на крайници. Но просто не желаех да приписвам прекомерно огромно значение на това. Най-важна е успеха на тима. "



Адам Уейнрайт (W 14-9) стартира на питчерското нагорнище за Сейнт Луис и хвърля 5 ининга, в които позволи 8 шлагера и 5 точки. Четирима риливъри го подсигуриха с по една отбрана, като финален топката пое клоузърът Карлос Мартинес (S 24).

За " гърмящите змии " на хълма започва Алекс Йънг (L 7-5), дал 6 точки от 7 шлагера за 5 ининга. С 2 RBI за Аризона способства Джош Рохас, а по една точка вкараха Едуардо Ескобар, Крисчън Уокър, Джейк Лам, Адам Джоунс и Ник Ахмед.



Аризона Дайъмъндбекс - Сейнт Луис Кардиналс 7:9
ст. " Чейс Фийлд "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
СЕЙНТ ЛУИС
2
0
2
0
2
0
0
1
2
9
9
1
АРИЗОНА
0
1
0
1
3
0
0
0
2
7
11
1

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 23 СЕПТЕМВРИ:

Американска лига

Торонто Блу Джейс - Балтимор Ориолс 11:10 (15 ининга)
Тампа Бей Рейс - Бостън Ред Сокс 7:4

Национална лига

Вашингтон Нешънълс - Филаделфия Филис 7:2
Ню Йорк Метс - Маями Марлинс 4:8

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР