Североизточно Мото общество в партньорство с Варненска и великопреславска митрополия,

...
Североизточно Мото общество в партньорство с Варненска и великопреславска митрополия,
Коментари Харесай

Благотворителен коледен обяд за хора в нужда ще има във Варна

Североизточно Мото общество в партньорство с " Варненска и великопреславска митрополия ", Община Варна и кметство Младост към Община Варна с помощта и съдействието на Фолклорен танцов спектакъл " Родина - Варна ", провеждат за поредна година Благотворителен коледен обяд за възрастни и обществено слаби хора. Мероприятието ще се състои на 23 декември на циркова площадка от 12:00ч. до 15:00 ч. Ето какво оповестяват уредниците:

Всеки искащ да бъде съпричастен с мероприятието е добре пристигнал, с цел да помогне в обслужването или просто да си поддържа връзка с хората, което сигурно ще ги накара да се почустват по добре.

Можете да носите всевъзможни консерви, които ще бъдат занесени в домовете за краткотрайно настаняване на хора в неравностойно състояние!

За хората ще има обезпечени задоволително скара, също по този начин чорби няколко типа и други Тази година сме подготвили и празнична стратегия с присъединяване на деца реализатори, както и специфичното присъединяване на Фолклорен Танцов Театър Родина - Варна!

Присъединете се към нас! Да донесем празнично въодушевление в сърцата на нуждаещите се!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР