Североамериканското подразделение на Volkswagen обяви, че в сътрудничество с Petersen Automotive Museum,

...
Североамериканското подразделение на
Volkswagen обяви, че в сътрудничество с Petersen
Automotive Museum,
Коментари Харесай

VOLKSWAGEN с нова концепция от електрическото семейство ID.

Североамериканското поделение на Volkswagen разгласи, че в съдействие с Petersen Automotive Museum, е провела интерактивна изложба, благодарение на която ще демонстрира вижданията си за дизайна и конструкционното осъществяване на автомобилите на утрешния ден.

От Volkswagen анонсират, че изложбата с наименование Building an Electric Future ще бъде открита на 20 ноември и тя ще бъде използвана от компанията за световната премиера на напълно нова концептуална разработка от електрическото семейство на марката.

Основен акцент, както с реално присъствие, по този начин и с виртуално изживяване, по време на събитието на Volkswagen ще бъдат четирите автомобила от семейството ID., които компанитяа възнамерява да пусне в серийно производство.

"Building an Electric Future дава опция да се надникне зад кулисите на създаването на ново потомство електрическа и автономна мобилност ", разяснява Клаус Бишоф, изпълнителен шеф на Volkswagen Design. "Тя показва изменящите се перспективи от позиция на дизайнерите, производството и потребителите. Няма по-добра възможност да стартираме сходна галерия от световна премиера на нашия най-нов член на семейството ID. ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР