Северномакедонското издание sportmedia.mk оцени националния отбор на България като най-слабия

...
Северномакедонското издание sportmedia.mk оцени националния отбор на България като най-слабия
Коментари Харесай

В Северна Македония: България удари дъното

Северномакедонското издание " sportmedia.mk " оцени националния тим на България като „ най-слабия на Балканите “. Интересно е, че това се случва единствено няколко месеца, откакто „ лъвовете “ победиха Северна Македония с 1:0 в Скопие, когато бяха очевидно по-добрият тим на терена.

Ето какво гласи текстът на медията:  

„ Те просто са най-слабите и в това няма подозрение. България като че ли изчезва от футболната карта на Европа, имаме поради равнището на националния тим. Източната ни съседка просто удари дъното.

Всички го знаехме, а от нощес и самите българи се убедиха в това.

Квалификациите за Евро 2024 преди малко завършиха за тях. След два кръга те записаха две провали. Първото, вкъщи от Черна гора с 0:1 и по-късно, когато бяха разтурени като " българското заседание " от Унгария като посетител с 0:3.

Националният им тим е в обезсърчение и бедност, по този начин е и през последните две години. Дали са живяли във филм от 1994 година и СП в Съединени американски щати със звезди като Стоичков, Балъков, Лечков и компания.

От 10-те страни на Балканите, които вземат участие в тези квалификации, а точно Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Сърбия, Албания, Косово, Македония и Гърция, единствено те в два мача нямат точка, не вкараха и нито един гол.

Да, Албания също няма точка, само че тази селекция изигра единствено един мач. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР