Севернокорейският лидер Ким Ченг Ун заяви, че режимът вече не

...
Севернокорейският лидер Ким Ченг Ун заяви, че режимът вече не
Коментари Харесай

Севернокорейският лидер: Вече нямаме нужда от ядрени опити


Севернокорейският водач Ким Ченг Ун съобщи, че режимът към този момент не се нуждае от нуклеарни опити или от междуконтинентални проби за балистични ракети, заяви държавната организация ЦТАК.

Ким Ченг Ун представен от ЦТАК споделя, че "при потвърденото изискване за цялостни нуклеарни оръжия към този момент не се нуждаем от нуклеарни опити, междинни и междуконтинентални проби за ракетни балистични ракети и че нуклеарният тест в северната част на страната също е приключил задачата си".

Официална представителка на Белия дом съобщи, че президентът Доналд Тръмп е наясно с развиването на тестването на ракети и закриването на нуклеарния обект. Белият дом първо ще направи оценка на обстановката, преди да разяснява, сподели източникът пред CNN.

Източник от Северна Корея сподели пред CNN, че Ким най-сетне реши да отвори нова глава за своята нация. Севернокорейският водач се ангажира с денуклеаризацията и в този момент ще се концентрира само върху икономическия напредък и подобряването на националната стопанска система, прецизира източникът. Севернокорейският водач осъзна, че най-хубавият път за напред е нормализирането на връзките с други страни, акцентира източникът. Накрая той е приет от интернационалната общественост и това е историческа и навременна опция, сподели още източникът.

Лидерите от Северна Корея и Южна Корея би трябвало да се срещнат идната седмица. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР