Северна Корея вече няма нужда от ядрени и ракетни опити,

...
Северна Корея вече няма нужда от ядрени и ракетни опити,
Коментари Харесай

Северна Корея вече нямала нужда от ядрени и ракетни опити

Северна Корея към този момент няма потребност от нуклеарни и ракетни опити, разгласи ексцентричният партиен и държавен началник Ким Чен-Ун, представен от международните организации. Той, с изключение на всичко останало, е и модел на прически в страната си, настояват наблюдаващи.
Севернокорейският водач сподели, че считано от през днешния ден, страната му ще затвори своя полигон за нуклеарни тествания, ще спре да прави такива проби и ще приключи изстрелванията на междуконтинентални балистични ракети. Решението е било взето на съвещание на Централния комитет на ръководещата Корейска трудова партия през вчерашния ден.

Ким аргументира това решение с обстоятелството, че Северна Корея към този момент е проверила оперативността на нуклеарните си оръжия. Затова нямаме потребност от нови нуклеарни и ракетни опити и полигонът в северната част на страната извърши своята задача, сподели той.

Това изказване бе публикувано от севернокорейската държавна осведомителна организация КЦТА и препредадено от южнокорейската Йонхап.

То пристигна на фона на засилената дипломатическа интензивност към Северна Корея.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР