Северна Корея отправи критики към Япония заради новата стратегия за

...
Северна Корея отправи критики към Япония заради новата стратегия за
Коментари Харесай

Северна Корея отправи критики към Япония заради новата отбранителна стратегия на страната

Северна Корея насочи рецензии към Япония поради новата тактика за сигурност на страната, определяйки я като „ сериозна опасност за интернационалния мир ", която „ фундаментално трансформира обстановката с районната сигурност " и предизвести за „ действителни дейности “ в отговор, оповестява Агенция Франс Прес.

„ Япония основава сериозна рецесия със сигурността, приемайки нова тактика за сигурност, която официализира притежанието на качества за превантивни удари против други страни “, съобщи представител на министерството на външните работи на Северна Корея.

„ Формализирането на нова линия на експанзия от страна на Япония фундаментално трансформира ситуацията със сигурността в Източна Азия “, се показва още в мнението, оповестено от Корейската централна новинарска организация.

Япония ще осъзнае, че е направила „ неправилен и доста рисков избор “, сподели представителят и предизвестява, че Северна Корея „ ще продължи да показва мащаба на своето безпокойствие и недоволството си с действителни дейности “.

Припомняме, че предходната седмица Япония показа проекти за доста увеличение на качествата си за защита през идващите 5 години в отговор на опасността от страна на Китай и на притежаващата нуклеарно оръжие Северна Корея.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР