Сестрите Габриела и Стефани Стоеви спечелиха титлата в надправарата на

...
Сестрите Габриела и Стефани Стоеви спечелиха титлата в надправарата на
Коментари Харесай

Габриела Стоева и Стефани Стоева спечелиха титлата на двойки жени на турнир по бадминтон във Франция

Сестрите Габриела и Стефани Стоеви завоюваха купата в надправарата на двойки на шампионата по бадминтон от сериите " BWF Tour Super 100 " в Орлеан (Франция) с награден фонд 90 хиляди $.

Европейските шампионки победиха във финала германките Стине Кюсперт и Емма Мощински с 21:15, 21:14 точки за 47 минути.

В първия гейм след 7:7 сестрите излязоха напред в резултата, а в края взеха задатък от 20:14 и поведоха в резултата. Във втората част те преобладаваха напълно и със серия от 4:0 затвориха мача.

Така Стефани Стоева и Габриела Стоева извоюваха втора поредна купа, откакто предходната неделя станаха шампионки на шампионата от сериите " BWF Tour Super 300 " в Базел (Швейцария).

" Шампиони.. Днес приключи едномесечното ни турне в Европа.. След новата година започнахме работа с нов екип - Константин Добрев (треньор) и Янислав Петков (физиотерапевт). С тях променихме някои неща в работата си и желаеме да им благодарим. Без тях нямаше да успеем да създадем резултатите, които направихме през тези четири седмици.. Благодарим за поддръжката.. Време е към този момент да се приберем у дома, да вземем малко отмора и да  се заредим, с цел да сме подготвени за европейското състезание в Мадрид ", написаха в обществените мрежи сестри Стоеви. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР