Сериозни конфликти и остри думи ще си разменят участниците в

...
Сериозни конфликти и остри думи ще си разменят участниците в
Коментари Харесай

Сериозни конфликти в Hell’s Kitchen и още един елиминиран от синия отбор

Сериозни спорове и остри думи ще си разменят участниците в Hell’s Kitchen България довечера от 20:00 ч. по NOVA. След неуспеха в Кухнята на Ада предходната седмица, сините ще се сбогуват с още един от своя тим, който ще напусне оспорваната борба за 100 000 лв..  

Конфликтът сред Наталия и Асен ще провокира ужас в тима на по-опитните, а в епицентъра ще се окаже майката на готвача от Берковица Клавдия. Скандалът ще ескалира по непредвиден метод.
 
В новия епизод на шоуто тимовете ще готвят в караваните на Hell’s Kitchen, а един от тях ще бъде изпратен на кулинарен конфликт с стимулираните за победа звезди. Оспорваната борба ще реши дали началник Ангелов ще даде две оранжеви куртки на изгубилия тим или звездите да отстраняват един от своите.  

След абсурда сред Наталия и Асен при сините, конфликт следва да избухне и при алените. Битката за водачество в тима ще опълчи някогашния пандизчия Кристиан и сладкаря Станислав, които ще изумят гостите на ресторанта с гръмък спор. Словесните престрелки ще продължат и в къщата, а напрежението сред младите мъже ще накара началник Ангелов да предприеме крайни ограничения. 

Изображение: NOVA

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР