Сериозни финансови проблеми има бившия шоумен Къци Вапцаров. Комикът, който

...
Сериозни финансови проблеми има бившия шоумен Къци Вапцаров. Комикът, който
Коментари Харесай

Къци Вапцаров затъна в мизерия

Сериозни финансови проблеми има някогашния шоумен Къци Вапцаров. Комикът, който допреди година-две безусловно извираше от тв екрана, в този момент се оплаква, че не го канят в нито едно риалити, с цел да радостни народа, научи HotArena.

А негови съседи шушукат, че е заседнал в бедност, написа „ Таблоид ”.

Заради безработицата на шоумена, фамилията се устоя само от брачната половинка му Меги, която е основала лична детска градина. Голямата конкуренция обаче е почнала да се отразява и на нейния бизнес, поради което фамилията е позакъсало и то съществено.

По тази причина шоуменът, който до неотдавна хранеше фамилията със скъпоструващи вегански и биопродукти, в последно време е напълнял и е замязял на чичко. Заради некачествената храна и самоизолирането вкъщи, той е неразпознаваем.

Познатите му разясняват, че той самичък е решил да се докара до там. След „ ВИП Брадър ” 2015 Вапцаров реши да се отдаде на мистичност и медитация, и спря да се вижда с сътрудници и другари. Той се затвори с жена си и децата си у дома и стартира живот съгласно странните си религиозни вярвания.

Това клатушкане към мистиката обаче е в предишното, а сега Къци трескаво се пробва да изкара малко пари.

Единствено огромният наследник на актьора—Асен, който към този момент е на 24, се пробва да оказва помощ вкъщи, като изкарва в допълнение средства. Младежът обаче учи в Америка и разноските му там не са по никакъв начин дребни.

Къци и Меги въпреки това би трябвало да се грижат за издръжката на 16-годишния Александър и 10-годишния Йоан. Всичките синове на комика са неговата огромна горделивост и то с съображение.

От дребни той ги държи на прецизен режим и ги учи на дисциплинираност.

Младежите са научени да чистят къщата, да спортуват и да не капризничат. Сладкото и газираното вкъщи са табу, а стилните дрешки и аксесоари от мола—абсолютно неразрешени.

Нищо чудно около това водещият скоро да притича при някой продуцент за присъединяване в риалити, в опит още веднъж да се изяви на дребния екран.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР