В лагера на националния отбор на Сърбия не скриха разочарованието

...
В лагера на националния отбор на Сърбия не скриха разочарованието
Коментари Харесай

Пикси Стойкович: Разочаровани сме

В лагера на националния тим на Сърбия не скриха разочарованието си от отпадането от Евро 2024 в Германия.

Възпитаниците на Драган Стойкович се нуждаеха от наложителен триумф в последния дуел от група " С " против Дания нощес, само че реализираха единствено 0:0 и останаха на четвърто място с актив от 2 точки, с което угаснаха и очакванията им за класиране на осминафиналите.

" Разочаровани сме, че не успяхме да създадем крачката, която ни липсваше. Мачът беше равносилен, търсихме своя късмет и гола, само че за злощастие не успяхме. Все отново аз съм горделив с момчетата. Сърбия се показа положително в доста равностойна група ", показа Стойкович.

" Сръбските почитатели би трябвало да бъдат горди с този тим. Борихме се до последната секунда и съм доста благополучен от поддръжката, която получавахме от трибуните във всяка една среща ", добави той.

" Разочарованието е голямо. Реалистично видяно, за нас това е неуспех. Не успяхме да се класираме за елиминациите, само че считам, че всеки от нас се вложи оптимално за тима и за страната си. Горд съм със съотборниците ми ", разяснява опитният Душан Тадич.

" Определено има място за жалост, доста ми е тъжно за почитателите, които пристигнаха да ни поддържат на стадиона, както и за хората, които ни стискаха палци през тв приемниците у дома ", показа вратарят Педраг Райкович.

" Групата ни беше доста равностойна и това може да се види от резултатите. До последната секунда вярвахме, че ще успеем да пречупим Дания и да се класираме за осминафиналите. Изиграхме добър мач, само че за злощастие това не стигна за победа. Разочаровани сме, искахме да зарадваме сръбския народ, само че сигурно ще се поучим от грешките, които допуснахме тук ", разяснява бранителят Никола Миленкович.
 Дания - Сърбия 0:0 в мач от група С на Евро 2024
Пасивните сърби отпаднаха безславно от Евро 2024, а пресметливата Дания продължава към 1/8-финалите

Много скучно 0:0 на " Алианц Арена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР