Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху се срещна с президента Джо Байдън

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху се срещна с президента Джо Байдън
Коментари Харесай

Последна война между Израел и Хамас: Нетаняху се среща с Байдън, тъй като преговорите за прекратяване на огъня са изправени пред забавяния

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху се срещна с президента Джо Байдън във Вашингтон в четвъртък, ден откакто Нетаняху изнесе остра тирада пред Конгреса, в която той даде обещание да реализира „ цялостна победа “ против Хамас и жигосах американските съперници на войната в Газа като „ идиоти “..

Очаква се длъжностни лица от Египет, Израел, Съединени американски щати и Катар да се срещнат в четвъртък в Доха за обновяване на договарянията за препоръчано трифазно преустановяване на огъня за преустановяване на войната сред Израел и Хамас и освободи останалите заложници. Но израелски чиновник сподели, че екипът за договаряния на Израел се е забавил и евентуално ще бъде изпратен идната седмица.

Палестинците, разселени от последната заповед на израелските военни да изоставен елементи от южния град Хан Юнис в Газа, споделят, че спят в улици. Министерството на здравеопазването в Газа споделя, че повече от 39 100 палестинци са били убити във войната.

Ето най-новото:

Роднини на заложници от Съединени американски щати назовават ​​...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР