Сериозни данъчни нарушения в отчитането на приходите са открили инспектори

...
Сериозни данъчни нарушения в отчитането на приходите са открили инспектори
Коментари Харесай

Укривали ли са приходи граничните пунктове?

Сериозни данъчни нарушавания в отчитането на приходите са разкрили инспектори на Националната организация за приходите () на местата за стерилизация по граничните контролно-пропускателни пунктове при инспекции през миналата нощ. На три от Граничен контролно-пропусквателен пункт са открити фискални устройства от разкритикуван вид, на някои от местата половината от фискалните устройства въобще не са подавали данни към сървърите на приходната организация . На един от пунктовете два от четирите касови апарата не са имали отдалечена връзка с Национална агенция за приходите, а почти половината от наличната в касата парична сума не е била съответно регистрирана на фискалните устройства.
„ Напълно недопустимо е при този забележителен финансов запас, който генерират и пред очите на хиляди пътуващи, да се правят толкоз груби нарушавания. Ще наложим най-тежките наказания, възможни от закона , като се стремим това да не пречи на интензивния трафик “, сподели изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов, който посети един от пунктовете през днешния ден.
 Граничен пункт Кулата остава изцяло блокиран пети ден Граничен пункт " Кулата " остава изцяло блокиран пети ден
Граничният пункт „ Кулата “ продължава да бъде блокиран изцяло. И през днешния ден няма да се пропущат никакви коли, оповестиха за...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР