Сериозен трус в управлението на Локомотив Пловдив. Новият инвеститор Адам

...
Сериозен трус в управлението на Локомотив Пловдив. Новият инвеститор Адам
Коментари Харесай

Проблеми в Локо Пд: Крушарски анулира сделката, запазва акциите си

Сериозен трус в ръководството на Локомотив Пловдив. Новият вложител Адам Сотков е бил известен посредством нотариус, че Христо Крушарски желае да анулира контракта за прехвърлянето на 50 % от акциите, написа. Това слага под въпрос по какъв начин тъкмо ще се устоят „ черно-белите “ напролет и по какъв начин ще завършат зимната селекция, която планува привличането на още най-малко две попълнения – централен бранител и флангови нападател със мощен десен крайник.
Прочетете още
Договорката от пролетта бе Крушарски да се отдръпна, а Сотков да поема ръководството, до момента в който влага в инфраструктурата, както и в развиването на школата и представителния отбор, пише „ Мач Телеграф “. До този миг обаче сходни вложения не да направени, а единствено е заявено желание за това.

Според контракта, за чието отменяне към този момент са подхванати стъпки, до 31 декември новият вложител е трябвало да извърши избрани условия, с цел да се снабди дефинитивно с акциите. Тома обаче не се е случило и контрактът на процедура към този момент може да бъде считан за недействителен.

Все още не е ясно какво значи тази стъпка от страна на Христо Крушарски, който през вчерашния ден не бе открит за коментар. Най-малкото обаче той има право да се върне действително към ръководството на клуба и да изисква не просто да бъде осведомен, само че и да дава единодушието си за покупко-продажби като тази с ЦСКА 1948, с която от „ Лаута “ продадоха двама от най-хубавите си футболисти. При това и двамата са привлечени по времето, когато той управляваше – определеният за №1 през 2022 година Бирсент Карагарен и Райън Бидунга.

През декември актуалното управление на Локо Пд излезе със странна позиция във връзка медийни изявления, съгласно някои от които се приготвя ликвидация на играчи и промяна на управата.

" Уважаеми локомотивци,

В последните няколко дни следим поредност от изявления, касаещи тима. Решихме да внесем изясненост по тези въпроси, които вълнуват “черно-бялата ” общност по време на зимната пауза.

По отношение на възможни бъдещи прехвърляния:

Ръководството се отнася съществено и отговорно към ръководството на ПФК Локомотив. Подхождаме към клуба и като едно работещо дружество, като всичко, което се прави (включително и входящи и изходящи трансфери) е в името и ползите му. Ако дадена информация стане факт – тя постоянно се афишира единствено и единственото на формалния ни уебсайт. Всички прехвърляния, без значение от и в кой тим, са подбудени за – по-доброто и стабилно развиване на клуба, както и бъдещата политика за налагането на млади футболисти в състава.

Относно отдръпването на Ръководството и промяна на собствеността:

Официално оповестяваме, че това не дава отговор по никакъв метод на истината. “Информацията ” е спекулативна, като не изключваме опцията тя да идва от наши “доброжелатели ”. Това, за жалост, няма да е нито първата, нито последната такава “новина ” за обичания ни тим, която няма общо с истината.

 От Ръководството на ПФК Локомотив ", написаха на формалния уебсайт от Локомотив на 17 декември.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР