Сериалът Слуга на народа“ с участието на новия украински президент

...
Сериалът Слуга на народа“ с участието на новия украински президент
Коментари Харесай

Актьорът Зеленски в „Слуга на народа“ вече е достъпен в Русия

Сериалът „ Слуга на народа “ с присъединяване на новия украински президент Володимир Зеленски към този момент може да се гледа от съветските фенове, откакто интернет-търсачката Яндекс купи правата за излъчването му, оповестява „ Ведомости “.

Филмът е в три сезона с общо 51 епизода. Премиерата му е била през ноември 2015 година по украинската тв „ 1+1 “, вторият сезон се е появил на екрана 2 години по-късно – в края на октомври 2017 година Третият сезон е излъчен преди президентските избори от март т.г. В края на април обаче, когато беше в ход вторият тур на вота, в секцията „ Кинопоиск “ на Яндекс внезапно скочи търсенето с името на сериала, а и досега ползата към него е 3-4 пъти по-голям, спрямо началото на годината, споделя неназован представител на компанията.

Филмът споделя историята на елементарния преподавател по история Василий Голобородко, който на вълната на известността на видеоклип с него в интернет се оказва президент на Украйна. В тази роля е актуалният държавен глава Зеленски, режисьор на трите сезона е Алексей Кирюшченко. Сериалът става един от най-успешните планове на украинската телевизия – с над 20 млн.зрители, а на формалния канал „ Квартал 95 “ в YouTube е гледан от 98 млн.души.
Правата за излъчването му са закупени от естонския тв канал ETV и казахската тв „ 31 канал “. През 2017 година права купува и Netflix, Яндекс ги получава от интернационалния снабдител Eccho rights. Договорът е влезнал в действие през миналата нощ и първият сезон към този момент е наличен в съветската търсачка.

Два дни преди този момент проявлението на сериала е било блокирано в YouTube. Той не е предаван по малките екрани в Русия, само че ползата на съветските консуматори почнал да пораства бързо около дейната изборна акция на Зеленски. Те правят оценка изключително високо този план – дават му бал от 7,9 от 10 вероятни. За да се гледа обаче през Яндекс, би трябвало да се заплаща такса от 169 рубли месечно.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР