Сериалът окончателно сложи край на славата й на поредната Disney

...
Сериалът окончателно сложи край на славата й на поредната Disney
Коментари Харесай

Силните жени на 2019-а: Зендея

Сериалът дефинитивно постави завършек на славата й на следващата Disney звезда. Затова пък сложи началото на нова страница в кариерата й, тъй като в лентата на HBO Зендея сподели освен, че е пораснала, само че и че за нея киното занапред ще се случва. Има какво да покаже това момиче, има!

Младата актриса и певица, която е едвам 23 години, покорява с лекост и стилната промишленост. Едното от нещата, с които беше запомнена тази фешън година, сигурно бе дебютът на и нейната първа колаборация с Tommy Hilfiger . След като няколко сезона американският дизайнер пускаше поредица от капсулни сбирки взаимно с топмодела Джиджи Хадид, той сподели, че има нова фаворитка.
               
on Jun 17, 2019 at 6:49pm PDT

Първото модно шоу, което показаха в Париж Томи и Зендея, провокира сензация, тъй като двамата бяха решили на стилния подиум да дефилират единствено афроамерикански модели. Самата музикална легенда и диско дива  се качи на сцената, а на финала на шоуто се появиха и Пат Кливланд – първият в света тъмнокож супермодел, Бевърли Джонсън –първата афроамериканка модел, която е била на корицата на американския Vogue, както и супермоделът и актриса Бевърли Пийл, която е била на корицата на повече от 250 фешън списания.
               
on Mar 3, 2019 at 7:09am PST

През есента пък на стилната седмица в Ню Йорк беше показана втората сбирка TommyxZendaya, която още веднъж акцентира на посланията за приемливост и интеграция на другите. А откакто последните две години Томи Хилфигър представяше сбирките в разнообразни точки по света –, Лондон, Шанхай и Милано, тази есен шоуто се завърна в Ню Йорк и се организира в именития спектакъл " Аполо " в Харлем, който е бил хазаин на едни от най-емблематичните актьори като Арета Франклин, Ела Фицджералд и Пати Лабел. Може би се досещате, че и самата колекция  е въодушевена точно от тези мощни и уверени дами, като показва паметния жанр на тази епоха, само че с щипка модерна смелост.
               
на Сеп 13, 2019 в 7:25 PDT

За новото it момиче Зендея обаче това не беше единствения момент на популярност. С всяка своя поява – и тогава, и в този момент – тя приковава вниманието на street style фотографите и сподели безукорен жанр, който няма нищо общо с предходния имидж на тийн идола. Сякаш дребното момиче внезапно порасна и е на път да се трансформира в същинска. Още повече че тази година тя стана лице на новия мирис на Lancome – Idole eau de Parfum. 
               
on Jul 3, 2019 at 9:00am PDT

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР