Serdika Center и Paradise Center представиха новото си мобилно приложение,

...
Serdika Center и Paradise Center представиха новото си мобилно приложение,
Коментари Харесай

Награди, преживявания и специални моменти идват с мобилното приложение SPOT

Serdika Center и Paradise Center показаха новото си мобилно приложение, което събира на едно място предложения за най-актуалните концерти, ваучери за прекарвания, дарове с идея и абонаменти за просветителни платформи. То се назовава и към този момент е налично за изтегляне в и.

SPOT е за модерните градски хора, които обичат да пазарят, да се забавляват, да изпитват нови чувства и да са в крайник с най-актуалните събития в града, споделят от столичните търговски центрове.

Ако станете част клуба на SPOT ще научавате първи за най-актуалните акции в Serdika Center и Paradise Center, ще получавате предложения за специфични празненства с едни от най-популярните български звезди и първи ще имате достъп до едни от най-чаканите събития в културния плакат на столицата.



В клуба на SPOT към този момент са известните инфлуенсъри Валери Йорданова, Вероника Манова, Деница Стоянова, Кристина Нгуен, Симеона Герджкова и атрактивната лекоатлетка Карин Околие - тя завоюва полет с балон на особено събитие, представящо новостите в мобилното приложение във Villa Bellucci предходната седмица.

От извънредните награди могат да се възползват единствено потребителите на приложението. Това става посредством обменяне на клубни точки за определени награди или прекарвания. Как се натрупат точки – задоволително е да сканирате касовите си бележки, от който и е да от двата търговски центъра.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР