Сензационният трилър „Шепнещият мъж” от британеца Алекс Норт, който покори

...
Сензационният трилър „Шепнещият мъж” от британеца Алекс Норт, който покори
Коментари Харесай

Сензацията „Шепнещия мъж” – смразяващ трилър среща трогателна семейна история

Сензационният трилър „ Шепнещият мъж” от британеца Алекс Норт, който покори бестселъровите ранглисти, излиза и на български. Преди броени дни книгата бе номинирана за трилър на годината от най-влиятелната читателска ранглиста, Goodreads Choice Awards, в която стотици хиляди читатели от целия свят гласоподават всяка година за обичаните си книги.

Според уеб страниците с вести от света на шоубизнеса братята Антъни и Джо Русо, известни с режисурата си на блокбастъра „ Отмъстителите: Краят”, са откупили правата за кино акомодация по романа на Норт.

След като брачната половинка му умира ненадейно, писателят Том Кенеди се реалокира дружно със сина си в дребния град Федърбанк. Дали обаче новата им къща и новата среда ще се окажат подобаващи за едно ново начало? За Том това е някаква вяра, че двамата с Джейк ще съумеят по-бързо да излекуват прочувствената си контузия. Само че градчето пази повече от двайсет години злокобна загадка, по-опасна от всичките им страхове, паники и кошмари.



Преди две десетилетия жестокият сериен палач, прочут с прозвището Шепнещия мъж, отвлича и убива пет деца във Федърбанк. Той е хванат и наказан. Защо тогава над градчето е надвиснала сянката на неосезаем и жесток подражател, който следва остарелия модел до последната точка? Имитатор, който е набелязал за идната си жертва Джейк.

„ Шепнещия мъж” е блестящ дебют, изтъкан от напрежение, смразяващи обрати и безизходен сюжет. С майсторска лекост Алекс Норт сплотява способите на трилъра с тези на фамилната драма и ни споделя човешка и трогателна история за татко и наследник, подготвени на всичко, с цел да оцелеят и да запазят своето засегнато семейство. Рядко срещано събитие, сплотяващо психотрилър и вълнуваща фамилна история, още с излизането си „ Шепнещия мъж” се трансформира в сензация, която пленява читатели от всички краища на света.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР