Сенегал анонсира съставаси за Световното първенство в Катар. Интересен факт

...
Сенегал анонсира съставаси за Световното първенство в Катар. Интересен факт
Коментари Харесай

Шамани ще лекуват Садио Мане, включиха го в състава на Сенегал

Сенегал анонсира съставаси за Световното състезание в Катар. Интересен факт е, че в нея попада и огромната звезда и нападател на Байерн Мюнхен – Садио Мане, въпреки някогашният състезател на Ливърпул да получи травма в последния мач на баварския гранд, която го оставя под въпрос за присъединяване му в емирството.

Сенегалецът и секретар във ФИФА – Фатма Самура, разкри по какъв начин в тима ще опитат „ да вдигнат “ своя ас за мачовете с Катар, Еквадор и Нидерландия от група „ А “.

„ Ще използваме всичко, което имаме налично. Дори ще прибегнем до шамани, които да оказват помощ на Садио да е подготвен. Не знам какъв брой ще е дейно, само че ще опитаме. Надяваме се на знамение, защото Мане би трябвало да играе за нас в Катар “, сподели Самура.

Мане контузи дясната си фибула по време на мача против Вердер Бремен и се твърди, че ще липсва от терените към месец. Световното състезание започва на 20-и ноември, а Сенегал ще играе първия си мач във втория ден от шампионата.

Сенегал са в група А на Мондиала в Азия, като ще се изправят против Катар, Еквадор и Нидерландия. Садио Мане получи контузия в последната среща на Байерн Мюнхен и бе сменен наложително. Опасенията бяха, че може и да не успее да се възвърне изцяло за идното Световно състезание, само че към този момент публично ще пътува със своята страна за Катар.

Ето го и цялостният състав на Сенегал за Мондиала в Катар:

Вратари: Едуар Менди, Алфред Гомис, Сени Диенг

Защитници: Калиду Кулибали, Абду Диало, Юсуф Сабали, Фоде Бало Туре, Папе Сисе, Исмаил Якобс, Формос Менди

Полузащитници: Идриса Гей, Шейку Куяте, Нампалис Менди, Крепин Диата, Папе Гей, Папе Сар, Пате Сис, Мустафа Наме, Лум Ндиайе

Нападатели: Исмаила Сар, Була Диа, Бамба Диенг, Фамара Дидху, Николас Джаксън, Илман Ндиайе, Садио Мане
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР